penil se ne penil pare sam dal ili vo prevod crkva vrz kanalizacila ama glas sum dal za vlasta ,e bravo bre makedonce.
nesto ve nema da go pofalite kako sto go narekuvaat "vecitiot student "vlatko dzorcev za toa kolku pametno gi branese proektite i programite na vladata za izgradba na crkvata na plostad vo emisijata na milenko vecerva,ocekuvav i tema da stavite na forumov ama nisto od toa.
na forumot na milenko ima veke tema,ama toj kaza deka i na kajgana forumot deka imalo tema!!!!
nego posto znam deka tuka ima mnogu od tie sto go branat dpmne zatoa ke pisam kratko,ve molam prenesete mu na vasiot najdobar premier da mu zabrani na studentov veke da ne se pojavuva na debati .
iskreno jas mislev deka otkako se izbruka pred nekolku godini na debatna emisija vo duel so bucko veke nikogas nema da go pustat da ucestvuva na tv !
abe deckovo e fakat neobrazovan,i nisto ne razbira,a nie pa cekame ke ne opravele i ke trgnela makedonija napred.so vakvi kako vladko tesko nas.
abe covece pet pati mu povtorija deka do 2006 god markici za gradba nemale pravo da davaat gradonacalnicite,a toj ko slep za stap samo povtoruvase ama vie bevte togas od 1996 do 2000 god gradonacalnik i vo vase vreme se gradese tifani .pak grcev mu objasnuva ama do 2006 god dozvoli za gradba davaa vo urbanizam,i zamislete ovoj studentot mu odgovara ama vie napravivte golema hacienda na vodno.
grcev objasni deka kaj sto planira vladava da ja gradi crkvata ,pod toj plac ima glavna kanalizacija i toa golema so precnik fi dva metra i cetirieset,i deka nemoze tamu da se kopa,a genijalecov od dpmne na ova mu odgovara so recenicata a vie sto napravivte,sto izgradivte vo vase vreme ,nisto taka i se smee ,demek go ismejuva grcev.
i zamislete vakva bagra ni ja vodi drzavata,i ovie gi bira narodot?????
ovi ednostavno nemaat kapacitet da razberat sto im zboruvaat tuka na makedonski,a kako li samo gi razbiraat strancite????
pa im pagale zakoni na ustaven!!!!!!pa normalno ...,
ili spored pogovorkata sta zna seljak ,sta je politika .......