- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Фала брат.:back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам едно прашање. Кои услови треба да се исполнуваат и што треба да се направи за да се биде вонреден студент уште во прва година?
Аха. Ке најдеме документ од некој лекар, не е проблем за тоа.мислам дека треба да имаш образложение поткрепено од некој доказ... како на пример тежок здравствен проблем... за друго не знам![]()
Зависи од тоа каде живееш,дали ти е битно каде повеке ке потрошеш...ама јас мислам Скопје подобро![]()
Аха. Ке најдеме документ од некој лекар, не е проблем за тоа.
А овие средношколци што завршиле средно пред да почне да се полага матура треба да полагаат матура?
Аха. Ке најдеме документ од некој лекар, не е проблем за тоа.
А овие средношколци што завршиле средно пред да почне да се полага матура треба да полагаат матура?
e сега да прашам.. дали тоа Државна матура и свидетелство за завршено средно е еден ист документ ?? Јас денес бев по дипломата и на сите ни дадоа само еден документ.. ?
Ти ги кажувам од сеќавање, може ќе пропуштам некој предмет...Ме интересира кои предмети се учат во 1ва година средно право? Смер: правен техничар.