Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Сега гледам што спремил син ми. Државјанство, извод од матично, свидетелства, диплома, пријавен лист (внатре има уште еден -интерен пријавен лист) од факултетот и уплатница (мислам дека е 200 денари) за уплата за упис. Тоа е од тоа што го гледам спремено :smir:

за економски

Некој да ми објасни нешто повеќе за Loyola University Chicago. Прочитав дека е приватен, па да знам колку се плаќа, како се плаќа, има ли стипендии или нешто слично. Добро би дошле и информации од прва рака од некои што се веќе таму, ако ги има.

Стипендија? Ако си спортист, лесно ќе добиеш, а ако не си, ќе мора малку да се помачиш. Имам другари на американски универзитети, истово го зборуваат.:smir:

А ако не си спортист што треба да сториш за да ја добиеш?

Dali nekoj znae koga se upisite za master studiite na pravniot fakultet? ve molam ako znaete kazete mi :vozbud: fala donapred :pipi: pozzzzz :smir::helou:

Утре уште трае првиот уписен рок?

Биваше на А1 од цела сторија за уписите на факултетите, една реченица да е само за државните а другите 30 за ФОН? Сфаќам сватовска фирма ама дај барем инфо како поминал првиот ден, па после тупи си за ФОН до утре.

Биваше на А1 од цела сторија за уписите на факултетите, една реченица да е само за државните а другите 30 за ФОН? Сфаќам сватовска фирма ама дај барем инфо како поминал првиот ден, па после тупи си за ФОН до утре.

од вчера,после инцидентот со комитиве,кога слушнав на А1 како известуваат за А1 веќе негледам вести на таа продадена и предавничка тв... :zid::devil1::party3::angry3::nerv::nerv:

Дајте кажете ми кога е втор уписен рок,пошто денес неуспеав да направам ништо!

Втор уписен МИСЛАМ дека беше на 2ри и 3ти септември.

И ја приметив.
Ама тоа ти е бе приватна тв.
Стипендија? Ако си спортист, лесно ќе добиеш, а ако не си, ќе мора малку да се помачиш. Имам другари на американски универзитети, истово го зборуваат.:smir:
Стварно ова? Што спортуваат другарите твои?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom