Mozebi vladata ne ja zabole, ama mene da. A toa e daleku povazno i vlece svoi konsekvencii..
Glup, tup, neinventiven sarkazam.
Abe ajde, so zboris po gjavolite, stvaaaaaaaaaarnooooooo?
Nie, edna peda i prdez drzava, so trista vnatresni i nadvoresni problemi, keles diplomatija, ke im sme pomagale na Kosovarite vo nivnata borba?!!!! Pa ne sme trebale da go pravime toa. Abe aj....
Kratko, jasno i pametno.
Da be, pak kosovarite i Albancite krivi. Dezurni, jebiga.
Ti igras kur-tasak so covekot, go omalovazuvas celosno, ne go ebes dva procenti, uz put i ne sibas tretina tvoi gragjani... i posle pak kosovarite i Albancite krivi.... ncncnc.
Ama diplomatija,
DIPLOMATIJA.
Kaj nas ne postoi takvo nesto.
Inace, da be, Ahmeti otide vo Brisel, Sejdiu ne doaga sega, go ceka Ahmeti pa na vrakjanje zaedno ke vlezat vo drzavava i triumfalno ke aneksiraat del od teritorijata. Toa e planot.... mi kazaa.... sigurni izvori.
Koi uceni?
Da ne ti vperi snajper u glava za da go pokanis, da ne ti pobara milijarda dolari za do pokanis, da ne ti ja pobara zenata?!!!!!!
Fino lepo coekot si sedi doma, i mu ide pokana od Makedonija. Gleda pokanata, kelesaaaaaaaaaana, ko da go vikaat Ramiz na pijancenje i mrsenje muda. Mrs tamu, ko ve ebe, e reakcijata na doticniot. Ima pravo. Sad cekaj posledici od idiotizmot na nasite.
Abe sto da ti raspravam.
Vozduh ne im se dise, voda ne im se pie ako ne go spomenuvaat imeto biblisko Makedonija na sekoi pet minuti.
Bujrum...povelele... za da ne se onadime i ponatamu za dzabe de... vremeto e zlato...
Pa normalno. Sto ima cudno u celava prikaska? Mojata drzava ne me onadi ni 2%... ne gi esapi voopsto moite zelbi.... so treba da pravam jas?