Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
Лично се надевам дека ќе го купат и на најдобар можен начин ке им докаже на скептиците со какви квалитети располага и дека одлично се вклопува во тимот иако е аргентинец и сите оние кои со своите мислења сакаат да привлечат само некакво си внимание на дело ке ги видат квалитетите.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас не знам,ти или не разбираш,или...никој не рече дека Рикелме не е квалитетен,само дека не е потребен во Милан и дека не е подобар од Роналдињо,(ова второто ти го потврдува цел свет).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Пато единствено зимско засилување
Потпретседателот на Милан, Адријано Галијани за италијанските медиуми изјави дека младиот Бразилец, Пато ќе биде единственото засилување во нападот во зимскиот преоден рок.
"Немаме намера да купуваме други напаѓачи бидејќи во јануари ни доаѓа Пато. Разговарав со тренерите и тие ми рекоа дека момчето работи одлично и дека е подготвен да му се приклучи на тимот. Факт е дека конкуренцијата со Инзаги, Џилардино па и Роналдо, кој наскоро се враќа ќе биде голема, но останува на Пато да му се наметне на тренерот. Мислам дека неговите години не се недостаток туку напротив", рече Галијани.
Вториот човек во клубот напомена дека концепцијата на играта ќе биде со двајца напаѓачи во стартната постава.
Инаку Милан со младиот напаѓач на бразилскиот Интернасионал потпиша договор уште летово, но трансферот практично треба да се реализира во јануари
Читај нема зимско засилување... + нема години за во Милан треба 30+ :pos:
ако доаќа ќе дојде во летниот преоден рок ...

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
da a togas ke stavi uste edna godinka:) i ke ja preminuva granicata od 30+:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
da a togas ke stavi uste edna godinka:) i ke ja preminuva granicata od 30+:)
точно
би било чудо ако Анчелоти купи играч помлад од 30г. , он си зема 30+ (врсници) да има со кого моабет да си прае и кафе да си пие... :pos:

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
Јас не знам,ти или не разбираш,или...никој не рече дека Рикелме не е квалитетен,само дека не е потребен во Милан и дека не е подобар од Роналдињо,(ова второто ти го потврдува цел свет).
Се извинувам ако се пронајде помеѓу скептиците!

Не е потребно да ми докажуваш то е мое мислење !

Продолжиси со свои!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Се извинувам ако се пронајде помеѓу скептиците!

Не е потребно да ми докажуваш то е мое мислење !

Продолжиси со свои!

Ок бе брат,јас мислев дека ти се обраќаш до сите кои се против трансферот,иако знам дека никој нас не не прашува,па затоа реплицирав:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
покрај Пирло да го земе Рикелме :nesvest:
како што го земавме Роналдињо,Ето,Дрогба итн. така ќе го земеме и Рикелме...

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
покрај Пирло да го земе Рикелме :nesvest:
Абе луѓе овој има некое друго мислење , дај реагирајте некој 1000 пати го има пишано истово.
Реагирајте и избрисетего постов зш не е можеби за тука.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Дрогба сака да го напушти Челзи и еве сто изјавилЧ
"Знам дека Милан се интересираше за мене лани. Можам да кажам дека тоа е голем клуб, а јас навистина би сакал да играм крај Кака и Роналдо", заврши Дрогба.
Искрено и јас сакам:smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.860
Поени од реакции
50.276
И јас сакам али ако му одговара да праиме муабет на лето пошто нејкам да дојде и да го гуши Пато евентуално ако сакаат од управа да го испалат Џилардино во непознат правец па да улета место него ама до ова нема да дојде такада нека си седи кај шо си е па ке видиме не му обеќам ништо вечер ке се чујам со Силвио ке праиме муабет ке видиме шо ке искочиsd

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
И јас сакам али ако му одговара да праиме муабет на лето пошто нејкам да дојде и да го гуши Пато евентуално ако сакаат од управа да го испалат Џилардино во непознат правец па да улета место него ама до ова нема да дојде такада нека си седи кај шо си е па ке видиме не му обеќам ништо вечер ке се чујам со Силвио ке праиме муабет ке видиме шо ке искочиsd

Еј не сум дома вечер за да се чуеме(за ова со Дрогба)имам нешто работа.Јави ми се на мобилен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom