Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Бонера е еден од најперспективните италијански одб.играчи (не е по џабе е миленик на Анчелоти), не дека не ни треба дефанзивец ама побрзо на место од Каладзе него на од Бонера!
2. Тој што мисли дека Рикелме не ни е потребен во Милан ,незнам........то е далеку од свеста(без навреда).
3. +Рикелме може да се донесе за многу помалку пари одколку амаури зш како шо испадна со ди натали (го побара Милан и одма му ја дуплираа цената) и на овој истото ке го направат , за разлика од него Рикелме има дозвола да си оди дури (за неговите квалитети) бедни 20мил.(од прилика).Вистина ќе го бараат многу и ке му скокне цената ама не многу(по мене)
PS. Годините така ги наведив............а и 30 не се многу ,најмалце усте 3/4 мозе да игра добро.
Не влегвај бе брат ако беше Бонера слаб немаше да игра за репрезентација и немаше да биди прва постава во Милан во моментот. Има одлични интервенции и ретко прај грешки, само шо е низок то му ја ебава многу играта како централен.
Абе брат сите знаеме зошто Бонера игра во прва постава во Милан,И Малдини и Каладѕе се повредени,Јанкулоски исто.А и факт е дека Милан досега на секој даден гол примаше по еден(против Палермо два).Тоа не се добри интервенции!!!
Шојма врска то со Бонера. Дај не заебавај, прегледај ги голојте шо беа примени и ќе видиш дека дирекно не беше замешан во примањето на ниеден од нив. За репрезентација зошто го повикаја?
Не влегвај бе брат ако беше Бонера слаб немаше да игра за репрезентација и немаше да биди прва постава во Милан во моментот. Има одлични интервенции и ретко прај грешки, само шо е низок то му ја ебава многу играта како централен.
Абе брат сите знаеме зошто Бонера игра во прва постава во Милан,И Малдини и Каладѕе се повредени,Јанкулоски исто.А и факт е дека Милан досега на секој даден гол примаше по еден(против Палермо два).Тоа не се добри интервенции!!!
Рикелме е Рикелме а Роналдињо е Роналдињо неможеш да ги споредуваш
п.с. Имамо мн. играчи од средината...
Тој игра одбрана,и како и сите во одбраната заедно со Дида се криви за головите што Милан ги прими.Бонера можеби ќе стане добар играч,ама дотогаш ако Милан прима по просек 1 гол на натпревар ништо не правиме.А за репрезентација го повикаа затоа што и таму има проблем со повредите.Ќе видиме кога ќе заздрават другите дали ќе го викнат.Ако го викнат во репрезентацијата тогаш јас се грешам.
неможеш да го споредуваш Рикелме со Роналдињо...Абе мило да не ти е нешто тренерон од Вилјареал , некако исти мислења ми имате (ако воопшто имаш мислење???)
неможеш да го споредуваш Рикелме со Роналдињо...
п.с. Каладзе ги правеше повеќето грешки во одбраната кога примавме голови а не Бонера...[/quot]
Pa jas so "jadam" od preeska !!!
A ti pak so taa sporedba Rikelme- Ronaldinjo, pa seklako deka nemozes , prviov e pojak(jas taka mislam - i nemoj sega so postoj nee , e zs toa e samo moe mislenje!!!)
Ха, Ха , Ха ......и дваесеТ пати повеќе голови дава од него.
Имаат слична игра ама зошто да не дојде 60 натпревари се играат во една сезона во сите натпреварувања мислам , треба да се одмори некој некогаШ , или не е така (со Рикелме во Милан , мислам е исто како да го имаме Роналдињо.....) ВРЕДИ !!!