ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Ја трефнале државата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој смее да бара азил во секоја држава,ама малкумина можат да го добијат,во Македонија треба да биде практично невозможно,со оглед дека е опколена со декларативни демократии.![]()
Па ние веќе имаме 250.000 азиланти од Косово :helou:
Па и маќедонац кога бара азил во Германија би требало да е практично невозможно со оглед на тоа дека е опколена со декларативни демократии, нали?
Koја беда сме...маќедонците имаат право да се повикуваат на азил, демократија, историја, генетика, а никој друг не смее. Дека Маќедонија е света земја. Не смее никако тоа да се случи.
А го добил ли некој?Не мора по име,само како бројка.![]()
Да. Го добил. За жал, не си секогаш во право. Додуша никогаш не си, ама...би иделе офтопик.
А јас да си прашам - по која основа бараат Македонците азил? Тоа зашто еден другар од Нигерија тука се труди да добие, а башка и студент е и се, и го одбиваат два пати... Смее да остане само додека учи... А во Нигерија како - реално има војна![]()
Да. Го добил. За жал, не си секогаш во право. Додуша никогаш не си, ама...би иделе офтопик.
A смее да се дозволи македонски граѓани да бараат азил по туѓи држави а?![]()
А јас да си прашам - по која основа бараат Македонците азил? Тоа зашто еден другар од Нигерија тука се труди да добие, а башка и студент е и се, и го одбиваат два пати... Смее да остане само додека учи... А во Нигерија како - реално има војна![]()
За Македонци-смее!За Авганистанци-јок! Чок сељам и сикеџим!
Војната не е причина за стекнување политички азил,како ни политичката определба,особено за баратели од земји кој се декларирани како плурални,значи со повеќепартијски систем.Македонија е токму таква и финтите на rymz дека некој бил зелен или пурпурен не палат веќе нигде.![]()
Епа на крај плачеш као мало дете кога маќедонецот не го сакаат во друштво со големите момци. Нека не те чуди.
.
Ако ме прашуваш мене искрено сакам сите да се вратат овде. И не паметувај наоколу пошто знаеме кој си и што си.A смее да се дозволи македонски граѓани да бараат азил по туѓи држави а?![]()
Ако ме прашуваш мене искрено сакам сите да се вратат овде. И не паметувај наоколу пошто знаеме кој си и што си.![]()
Ако ме прашуваш мене искрено сакам сите да се вратат овде. И не паметувај наоколу пошто знаеме кој си и што си.![]()
Ако се вратат сите тие Македонци,албанезите нема веќе да бидат 20% од вкупната популација.
Па пак ке треба да набиваат бројки за да бидат 20%![]()