Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И на YouTube има повеќе видеа, хаахахх закон :)

d-mol, A#, C-dur, se akordite, za gitaristite, na pijanki ako saka da si ja svira :)))

Само Чак Норис знае кај му е сонцето :icon_lol::icon_lol:

Ова дефинитивно е најдобриот клип :)

:pos: хаха, не ми се верува и во весникот Нова Македонија имало сторија за - Кај ми е сонцето
а клипчињата на јутуб се лудило:zver:

го уништија човекот:pos2:
тој и порано секако бил уништен, вака барем ќе стане популарен :pos2:
Туку оваа официјалнава песна многу заразна е, ја слушнав двапати и не можам да ја оттргнам од ум:music2:

Не му се смеј на оној кој поради љубовта ја изгубил гордоста, туку на оној кој поради гордоста ја изгубил љубовта.

Не му се смеј на оној кој поради љубовта ја изгубил гордоста, туку на оној кој поради гордоста ја изгубил љубовта.
Лееее у право си нека ти се деси ова ќе искочиш од дома?

Лееее у право си нека ти се деси ова ќе искочиш од дома?
:pos2::pos2:
Why not?
Не сум од оние што сум опседнат со туѓите мислења за мене.
А и интересно ќе биде кога ќе излезам.

Појма немам.. не ги памтам авторите.. туку само овие нешта.

А и местото му е на темава.. хехе:tv:

Абе незнам дали знајте ама Битола се гради споменик на Филип 2 на плоштад Магнолија. има фонтана со огромно сонце назад и така Филип уште не е клаен, нека го клат Граво , така расплачен на телефон кај шо збора и со прстето да покажва накај сонцето. не е лоша идеа. :toe:

охооо кај ми е сонцетооООоо,охоооо кај ми е сонцетооОоОоо.....? песната е закон бе.направена заради ремет ама и добра е за слушање :)

Абе незнам дали знајте ама Битола се гради споменик на Филип 2 на плоштад Магнолија. има фонтана со огромно сонце назад и така Филип уште не е клаен, нека го клат Граво , така расплачен на телефон кај шо збора и со прстето да покажва накај сонцето. не е лоша идеа. :toe:

:pos2: ова ти беше добро :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom