Ролан Гарос 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2009?

• Рафаел Надал

Гласови: 28 23,7%
  • Рожер Федерер

Гласови: 66 55,9%
  • Новак Џоковиќ

Гласови: 15 12,7%
  • некој друг

Гласови: 9 7,6%

• Вкупно гласачи
    118
Статус
Затворена за нови мислења.
Shanpion pri majete- Nadal .On e najdobar igrach na crveni kortove vo svetot.
Pri jenite- Dinara Safina

За жал далеку е Хјуит од тоа што беше кога беше број 1. Можеби ќе даде отпор, ама мислам дека во 3 сета ќе заврши мечот.

Хјуит неможе да мрдне:tapp:

Како ме нервираат дебиливе од ЕуроСпорт. Избегав од часови за Надал - Хјуит да глеам, точаци ми врта овде. Пф.

Како ме нервираат дебиливе од ЕуроСпорт. Избегав од часови за Надал - Хјуит да глеам, точаци ми врта овде. Пф.
И мене ме нервират маме им ебем!А за беља нетот ми е истрошен неможам да глеам..:tapp:

А туга го гледам резултатот http://www.livexscores.com/?p=0&sport=tennis ги пишува и поените

Шо ќе продолжи кога Хјуит го посераа..Се врати во вториот сет,ама ништо..Ех овие од ЕС,мамето нивно!!!!

Сега Шарапова ќе игра на централниот терен. :vozbud:Се надевам дека ќе го пренесуваат тој меч.

Ама глупа е ваа Венус бе цц многу е падната од форма,го фатив Давиденко + гејмови ме кутна циганкава..ви реков дека Надал ќе дојде многу лесно до победа за него Хјуит е ништо :)

Шарапова немоше да мрдне против оваа Шведова. Ја отепа едноставно. Еве ја 5-1 губи и Шведова ќе сервира за сет.

Очекував поголем отпор на Хјуит денес, ама Рафа си е Рафа :)

И мене ме нервират маме им ебем!А за беља нетот ми е истрошен неможам да глеам..:tapp:
А туга го гледам резултатот http://www.livexscores.com/?p=0&sport=tennis ги пишува и поените

Јас кога сум на нет, резултатите ги гледам овде на официјалниот сајт на Роланд Гарос, а на истиот сајт има и радио и баш ми се свиѓа како коментираат двајцата момци.

VAMOS RAFA !!! :duel:

Туку.. како да се снајдам да гледам и јас пренос..хммм

Ја си ги гледам на оваа страна www.atdhe.net ги има сите поинтересни натпревари.

Супер натпревари денес.Посебно Шарапова со Шведова беше интересна.Помина Шарапова,но реално далеку e од најдобрите моментално.Веќе во наредната рунда може да има проблеми со Ли На.Венус разочара денеска,а Сафина и Ивановиќ и понатаму играат без проблеми.Кај мажите очекувани резултати,само Жил Симон од фаворитите загуби.

Ќе го даат сеа Џоковиќ ваљда, доста со велосипедиве веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom