Да објаснам прво каде стојам со став, пред да продолжам.
- Уривањето на близначките ми е легитимно.
- Пентагон ми е чуден.
Од твоите болдирани коментари може ли за почеток да се постави дека некаков авион удрил?
- Уривањето на близначките ми е легитимно.
- Пентагон ми е чуден.
Тоа што не ми е јасно е следново. Ако толку се потрудиле да ја осмислат целава работа и наполниле 2-3 згради со екслозив на сред Њујорк без никој да ги примети. Зошто не би го повториле истото и дома, во Пентагон?глеј сеа исти авиони удираат во кулите и тие се срушуваат како и зградите околу, а Пентагон нема никаква штета освен онаква штета каква што би направила обична експлозија
доколку би удрел авионот како прво има маса и трупот би создал огромна штета плус горивото, а овде тоа го немаше
Ќе ми требаат некои конкретни факти пред ова да го прифатам.за ДНК`та не биди сигурен затоа што и комисијата која беше формирана потоа се избрука кога почнаа за тоа да прашуваат
Не.и дали воопшто си гледал некој дел на Lost Change
Убаво си реков „личи“. Што се сликите, каква се и од каде се е отворено за интерпратација.гледате колку сте контрадикторни?
моторот е помал отколку оној на боинг има споредба не си гледал
личи да на авионски ама каков авион
телото викаш спржено, мене ми гледа цело дека е
значи 95% од авионот се стопил, испарил а телото е цело пронајдено во остатоците
Од твоите болдирани коментари може ли за почеток да се постави дека некаков авион удрил?