Да објаснам прво каде стојам со став, пред да продолжам.
- Уривањето на близначките ми е легитимно.
- Пентагон ми е чуден.
Тоа што не ми е јасно е следново. Ако толку се потрудиле да ја осмислат целава работа и наполниле 2-3 згради со екслозив на сред Њујорк без никој да ги примети. Зошто не би го повториле истото и дома, во Пентагон?
Ќе ми требаат некои конкретни факти пред ова да го прифатам.
Не.
Убаво си реков „личи“. Што се сликите, каква се и од каде се е отворено за интерпратација.
Од твоите болдирани коментари може ли за почеток да се постави дека некаков авион удрил?
- Уривањето на близначките ми е легитимно.
- Пентагон ми е чуден.
глеј сеа исти авиони удираат во кулите и тие се срушуваат како и зградите околу, а Пентагон нема никаква штета освен онаква штета каква што би направила обична експлозија
доколку би удрел авионот како прво има маса и трупот би создал огромна штета плус горивото, а овде тоа го немаше
Тоа што не ми е јасно е следново. Ако толку се потрудиле да ја осмислат целава работа и наполниле 2-3 згради со екслозив на сред Њујорк без никој да ги примети. Зошто не би го повториле истото и дома, во Пентагон?
за ДНК`та не биди сигурен затоа што и комисијата која беше формирана потоа се избрука кога почнаа за тоа да прашуваат
Ќе ми требаат некои конкретни факти пред ова да го прифатам.
и дали воопшто си гледал некој дел на Lost Change
Не.
гледате колку сте контрадикторни?
моторот е помал отколку оној на боинг има споредба не си гледал
личи да на авионски ама каков авион
телото викаш спржено, мене ми гледа цело дека е
значи 95% од авионот се стопил, испарил а телото е цело пронајдено во остатоците
Убаво си реков „личи“. Што се сликите, каква се и од каде се е отворено за интерпратација.
Од твоите болдирани коментари може ли за почеток да се постави дека некаков авион удрил?