Бијело дугме во Охрид - 08.08.2009 (откажано)

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста скапо ко за на стадион, али не се пропушта.

Ајде малку да се потсетите кои беа Дугме:
[/quote]

Момци што бидна зема некој карта ???
Се продавааат ли во сите Тобаку дуќани?
Јас утре ке проверам за во Струмица, ама ако не се продават незнам што да правам, ке треба тама поскапа да ја земам.

Секоја чест за песнава. Иначе на секој концерт започнуваат со оваа песна (како што беше во Скопје). Излегува Ален, па Тифа и на крај ЦАРОТ.
Рекоа дека ќе имат во ТОБАКО и во други продажни места во Македонија. Побарајте во продавнициве за CD-a.

Ништо,тешко дека ќе бидам и на овој концерт.На одмор идам во Охрид од 25-6,и одприлика 10 дена ќе седам,и нема да го фатам концертот.Али нема да ми биде криво затоа што бев во Скопје.

Јас планирав да одам утре за Охрид, или евентуално на 18ти, барем концертот да го фатам... За во август тешка работа

Во Охрид картите уште не се пуштени во продажба. Сега бев да прашам и во ZZ Top и во ТОБАКО.

јес да се пејачиве големи легенди и не сумњам во прекрасната атмосферата што ќе ја направат ама 600 и 1000??????:jaj::jaj:

Како ни се собраа настапи...Прво Северина на Пиво фест, Прилеп
Армин Ван Бјурен.....па Боб Синклер(посета задолжителна)....па....Бјело Дугме...

Фантастично лето....

Во Охрид картите уште не се пуштени во продажба. Сега бев да прашам и во ZZ Top и во ТОБАКО.
Рано е уште јас мислам само така викат дека ги пуштија. Инаку не сум проверил јас во Струмица, треба до 25ти Јули да излезат.

ЛЕЛЕ, КЕ БИДЕ МНОГУ ЈАКО!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
другарки нешо биле да проверат у југотон и разбрале дека концертот е одложен за август...грешка или???

Таман тоа време ќе бидам во Охрид.. се надевам дека ќе одам:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom