Бијело дугме во Охрид - 08.08.2009 (откажано)

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koncertot e otkazan za 8 Avgust * po to so doznav..* neznam kolku e tocno otprilika 50 % prasajte nekoj drug..

Аа у машки полов орган,презакажан е концертот за 8 Август. Јас на свадба сум,ќе го пропуштам. Како се изнервирав еј. :nerv:

Нема да морат да брзам со рехабилитација после Сантана, така да мене ми одговарат и то ногу. (H)

Пвоклетсво, дотогаш ќе бидам вратен од Охрид, ццц а зашто е откажан некој да пишеше?

Абе ти не сери многу..
Леле бе,го одложија и Чорба сеа и овој.
Планирав на одмор да појдам од 15 јули и да го фатам концертот,али заебаа.Сеа тешко,али бев еднаш така да.А официјално е ова усвари?

Дај те линк и нешто слично!
Немојте да ме нервирате ваке!
Ја бш тогаш ќе идемо у ОХ на одмор само заради нив и сеа... :nerv:

Јас имам уште полоши вести. Слушнав дека е скрос откажан бидејќи не се договориле за цената. Се надевам дека се ова е грешка.

http://ohridnews.com/index.php?mod=1&id=14029

Концертот на “Бело Дугме“ одложен за 8 август

Концертот на “Бело Дугме“ во Охрид кој првично беше закажан за 18 јули е презакажан за 8 август.

Од ЈП “Билјанини Изоври“ не информираа дека одложувањето се врши на барање на организаторот на концертот „Бродвеј“ продукција.

Ова лето се очекува да биде “ доста работно“ на “Билјанини Извори“ каде на 30 јули закажан е концертот на францускиот ди - џеј Боб Синклер, а уште два концерти се најавени за 1 и 2 август.

Супер ко така важно ќе се одржи концертов.8ми август ми одговара повеќе.

А btw кој концерти се најавени за на 1ви и 2ри август?????:))))

Ле. Од денес почнував да збирам пари за в Охрид ама откажене е, добро е ке има време повеке да се збере па таму да се истуриме и да биде НЕЗАБОРАВНО !!

мх мх... да ми ги пуштат овие три песни и полудечу:)

...

и поздрав до Емка со песната

:pipi:

На сите концерти во последниве 3-4 години се пеени овие песни, така да и во Охрид ( Ako ima boga) ќе ги испеат.

На сите концерти во последниве 3-4 години се пеени овие песни, така да и во Охрид ( Ako ima boga) ќе ги испеат.
Така е јас имам многу омилени песни што сакам да ги пуштат а и верувам дека ке ги испејат:
Ako Ima Boga
Lazes
Djurdjevdan je
Ciribiribela
Nakon svih ovi godina
Hajdemo u planine
A i ti me iznjeveri
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta

Е ТИЕ ДА ГИ ИСПЕАТ !!! ЗАКООН !!

Чирибирибела немат да ја испеет, за другиве сум 99% сигурен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom