Chevrolet Cruze

• Креатор на темата Креатор на темата awgaghaf
  • Време на започнување Време на започнување
Волан и внатрешнсост слични на инсигниа, баш ја гледав во Ауто СЕМ за 14000 се праи супер кола со некој попуст 1,8 мислам топ. А и изглед има супер, за тие пари БЕСТ БАЈ.

на сликите како што е представена колата е бомба и + не е скапа ...

Едно сте заборавиле да нагласите... Чудово е планирано за сериско производство во 2011. Така да ако земеме во предвид дека сега е горе долу на исто рамниште со Мазда 6 и Опел Инсигниа, по 3 години ке биде застарена технологија.

Се на се, премногу прашина за ништо.

Едно сте заборавиле да нагласите... Чудово е планирано за сериско производство во 2011. Така да ако земеме во предвид дека сега е горе долу на исто рамниште со Мазда 6 и Опел Инсигниа, по 3 години ке биде застарена технологија.

Се на се, премногу прашина за ништо.

Долга е 4,60 мислам. Во класа со Астра седан, не со Инсигниа.
Не те сфатив за 2011? сеа се продава.

Долга е 4,60 мислам. Во класа со Астра седан, не со Инсигниа.
Не те сфатив за 2011? сеа се продава.
Aj ѕирни по гугл и ју тјуб каде што има промотивни видеа да видиш што пишува... представена е на сите саеми за автомобили во 2009, ама ке започне да се произведува во 2011 :toe:

Aj ѕирни по гугл и ју тјуб каде што има промотивни видеа да видиш што пишува... представена е на сите саеми за автомобили во 2009, ама ке започне да се произведува во 2011 :toe:

Aма ја бев со татко ми во Ауто СЕМ Тетово, ја имаше, ни дадоа и ценовник, коа сака може да се порача. Низ град видов тест возило и од Олимпија Моторс- Скопје.

Aма ја бев со татко ми во Ауто СЕМ Тетово, ја имаше, ни дадоа и ценовник, коа сака може да се порача. Низ град видов тест возило и од Олимпија Моторс- Скопје.
Вакво како на сликата? Или постариот модел...

Cruze бе, претходникот му е лачети, ова е Круз, вакво исто. Брат ми има и слики на моб, ќе ми ги прати деновиве, со тетовски таблички.

Абе ова од внатре копија на Иснигниа, позади на BMW 3 сигурно е и полупроизвод т.е. комбинација како например подвозје од компактен модел само каросерија продолжена... Не знам... Колку платиш толку и добиваш одсекогаш е така. :salut:

Закон закон, ептен ми се свиѓа, амерички изглед има од напред, агресивен.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=HZ7ibJAHBVA[/media]

pic_blog_cup_ChevyCruz2.jpg

2007-Hamann-BMW-5-Series-Front-1280x960.jpg

Или да не претеруваме :poss:

Па ова е нешто како Insignia што е со многу поубав изглед и многу е ефтин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom