Героски: Секој следен предлог ќе биде полош од Северна Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Sto mu se zapnavte na Geroski ko pijajci. Moze toj da zboruva do utre sabajle, ne e na vlast. Ic ne se sekirajte sto i kako rekol.

Nego.. Toa sto toj go zboruva, vlasta ke go sprovedi na delo.

Што збориш дека сме пропуштиле шанса да си мењаме име. хехеххе. Со други зборови ко да ни велиш дека сме пропуштиле шанса да бидеме силувани :pos2:. Жити шансата. Ништо не мора да се прифати. Ако се сака се се може. Има тука Македонци кои си ја сакаат Македонија и кои се спремни да се борат за неа. А во тебе гледам продолжена рака на Геровски кој се труди да ни спушти морал и да ни продава тези дека мора да мењаме име. Не мора бе, кој ти вика дека мора. Ако Македонските власти не потпишат никој нема право да потпише, а ако ние им испаднеме 30 000 на митинг ќе се замислат неколку пати пред да помислат промена на име. Кои се тие против нас кога 120 земји не признаа под уставно име, меѓу кои и велесили како Америка, Русија, Индија....

Смешно реагираш на ситуацијата...шо мислиш,Ако го менат името и нацијата (на пример),мислиш ли дека ке го праша некој народот?!
Сигурен сум дека ке го праша како во 1993 како шо го прашаа и го треснаа ФИРОМ...Ке го сменат името,ке сменат се,ке не ,,стават,, во нато и ЕУ и ке кажат сакавме НАТО,сакавме ЕУ,еве ви НАТО и ЕУ...се си има цена,така и нас на тесно ке не фатат и ке не зафркнат.:smir:

Смешно реагираш на ситуацијата...шо мислиш,Ако го менат името и нацијата (на пример),мислиш ли дека ке го праша некој народот?!
Сигурен сум дека ке го праша како во 1993 како шо го прашаа и го треснаа ФИРОМ...Ке го сменат името,ке сменат се,ке не ,,стават,, во нато и ЕУ и ке кажат сакавме НАТО,сакавме ЕУ,еве ви НАТО и ЕУ...се си има цена,така и нас на тесно ке не фатат и ке не зафркнат.:smir:

Сигурно ќе има некои кој нема да се сложат со таквото сценарио,биди малку оптимист.:toe:

Сигурно ќе има некои кој нема да се сложат со таквото сценарио,биди малку оптимист.:toe:

Абе и србите дигнаа револуција за Косово,ама па џам свиткаа....знаеш како викаат ,,тепаниот-тепан,еб*ниот-еб*н,,

За оптимист,не сум баш некој голем зш гледам какви четки му маваат на народот,и на толку просто ниско ниво се спуштаат политичарите и манипулираат со народот.

Абе и србите дигнаа револуција за Косово,ама па џам свиткаа....знаеш како викаат ,,тепаниот-тепан,еб*ниот-еб*н,,

За оптимист,не сум баш некој голем зш гледам какви четки му маваат на народот,и на толку просто ниско ниво се спуштаат политичарите и манипулираат со народот.

Па затоа сме ние тука,и ние сме дел од народот,нам не можат да ни мавнат така едноставно “четки“,или се лажам?

Па затоа сме ние тука,и ние сме дел од народот,нам не можат да ни мавнат така едноставно “четки“,или се лажам?

Се лажиш,ако ја погледнеме реалноста,ова е виртуална реалност,а додека она што навистина се случува тоа е надвор од нашата канцеларија,дом.
Што мислиш доколку го променат името и доколку се дигне револуција,зарем ние 2 милиона народ од кој 1/3 шипаци ке постигнеме ли нешто или пак ке ја предодвратиме таа сурова реалност?!

Се лажиш,ако ја погледнеме реалноста,ова е виртуална реалност,а додека она што навистина се случува тоа е надвор од нашата канцеларија,дом.
Што мислиш доколку го променат името и доколку се дигне револуција,зарем ние 2 милиона народ од кој 1/3 шипаци ке постигнеме ли нешто или пак ке ја предодвратиме таа сурова реалност?!

Колку сме-толку сме,какви сме-доста сме,мислам дека доволно време “вежбавме“ за да научиме како да реагираме на вакви состојби.Верувај дека првиот што ќе се осуди да си го смени името,пишано во Библијата ќе биде казнет и од бога и од народот,на свој начин.Пробаа многумина,ама сигурно не се чувствуваат удобно кога поминуваат по улица.:toe:

Геро геро,гроб нема да најдиш за да легниш во земјата

Македонска!

Gerovski e intelektualec a ne nekoj odrapano patriotsko jakse.
Kamo sreka Makedonija da imase vakvi intelektualci.
Vo momentov imame samo beskicmenjaci koj se plasat da zborat .
Lebot im e povazen.
Sepak se ke se svede na prikaznata na Gerovski ,koj ete ko za nesreka veke godina dena ja pisuva.
Zarem reteriranjeto na Gruevski Ivanov ne e isto toa sto go napisa Gerovski.
Sepak doagat po negovoto
Bravo za Gero

ice_woman;2560861[SIZE=5 напиша:
]Gerovski e intelektualec[/SIZE] a ne nekoj odrapano patriotsko jakse.
Lebot im e povazen.
Sepak se ke se svede na prikaznata na Gerovski ,koj ete ko za nesreka veke godina dena ja pisuva.
Sepak doagat po negovoto
Bravo za Gero
Да те цитирам само да ти го оценат интелектот.

Gerovski e intelektualec a ne nekoj odrapano patriotsko jakse.
Lebot im e povazen.
Sepak doagat po negovoto
Bravo za Gero

Геровски бил интелектуалец, ц ц ц :tapp:

И да речеме дека е ....секако е БОГАТ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ..., а такви по дифолт НЕМА...:)
така да равенката има интересно решение.....

Секој друг предлог освен Македонија ќе биде лош, без разлика дали ќе биде Северна, Горна, или незнам уште како.
Како можат да постојат толку ограничени умови:uvo:

Геровски бил интелектуалец, ц ц ц :tapp:

Ah,eve go ovoj od grupata,pocna da me sledi , hahahaha..
Jaden li si ti :toe:

Да те цитирам само да ти го оценат интелектот.

Tebe po tret pat i posleden pat ti velam zaobikoli me, lugeto ke go ocenuvaat intelektot na sekoj pedinecno... Ili i nivniot intelekt go podcenuvas?
Ko pijavici ste..
p.s. koga se nema sto da se kaze,se tresat zeleni,navredi se delat itd itd.
Takov vi e kapacitetot. Aj sega podaleku od mene

Секој друг предлог освен Македонија ќе биде лош, без разлика дали ќе биде Северна, Горна, или незнам уште како.
Како можат да постојат толку ограничени умови:uvo:
Мене па не ми е јасно како некои наивци мислат дека без прекинување на преговорите можат да дојдат до конечно решение кое ќе биде без некоја придавка или додавка :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom