Eric Prydz @ Club Colosseum, 2 јули 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Kој се тие типаци кои не се потврдени, а ќе идат ? :)
Да не испадне после ова она,ова е моментално ШПЕКУЛАЦИЈА!!!

Chus & Ceballos i David Penn
во иста вечер!

Се претпоставува негде накај Охрид Струга да биде настанов,но сега за сега ко шо гледав по myspace нигде ништо не е пишано :smir:

abe ne serete za Eric Prydz deckoto e zver u poslednive godini ima izvadeno mnogu klubski hitovi mmmmmmmm Pjanoooo.Call on me,Shadows i uste milion drugi mixovi i sto uste ne lelelel ke bide jako mnogu go postuem kako dj znae da naprai zurka a i pesnite mu se taman :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

уееееееееееееее мојот омилен Дј...мора да се оди :vozbud:

ви благодарам за оваа прекрасна вест :smir:

Тој период е и Сантана на стадион, така да во период на одмори тешко ќе биде да се одвојат средства за 2 поскапи концерти:) По некоја случајност може и да отидам на Ерик Приц, имам некои интересни траки од него.

Па и нема да нешо скапо на Ерик. Над 500 нема да у никој случај.ОСтавам малце простор за евентуално скренуење на Свила и компанија таму.

А да сменат малце концепт на веќе донесени диџеи, и да почнат нешто ново да носат? Ајде ок Приц еднаш беше, само што и тој ќе стане резидент ко Дикеј и компанија, па за некое време ќе зборите ееј бев 6 пати на овој више преку к*р!...

кај го има на страната на колосеум не го најдов?

Мн. напнавте со тоа дека типов ке се удоми ако дое уште еднаш во Скопје =)

Прв пат иде уствари. Многу сте забегале еј.

2 pat vo Mkd - prv pat vo Skopje

+

Сите знаеме какви журки се дешаваат у Летен клуб Колосеум =)

Da da,znam.Bese letovo u ohrid.Za skopje mislev i jas.
+
topoi e na zurka u letnoto.Guzva znae da poebe nekad ali nema veze.

Абе првин ако нема зашто нема,сега зашто па таму,никако да ви се погоди :toe: ако ви се доаѓа дојдете,ако не поминете си од мене уште поубаво на некое друго место:smir: во краен случај јас одам за музиката а не за луѓето околу мене,или местото...

добро не знам кој сакате да дое????има некој со не дошол у скопје?????благодарение на колоссеум знаеме шо е клубски живот.
уствари вие го сакате господинот БАБУРКА.идете на него ако не сакате истите фаци да ги глеате у колоссеум по којзнае кој пат (у случајов прв пат).:smir:

добро не знам кој сакате да дое????има некој со не дошол у скопје?????благодарение на колоссеум знаеме шо е клубски живот.
уствари вие го сакате господинот БАБУРКА.идете на него ако не сакате истите фаци да ги глеате у колоссеум по којзнае кој пат (у случајов прв пат).:smir:

Се кладам дека ке биде и он таму на Ерик =) Мора некој да заврши :pos2::pos2::pos2:

Се кладам дека ке биде и он таму на Ерик =) Мора некој да заврши :pos2::pos2::pos2:

Приц е у Колосеум, Колосеум се поврзани со Антена 5, така да нема што да бара Бабурата на тој настан :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom