Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе овие од А1 навистина претеруваат со вршење на антимакедонска пропаганда.
Дали ви се верува дека на А1 имам пуштено повеќе од стотина коментари и ниту еден не ми е објавен ,само зашто се однесуваат на македонското прашање,а ми се случи еднаш да пробам да пуштам антимакедонски коментар и го глеам оп,објавен...
А1 ги дискриминира сите Македонци и сите оние кои и го мислат доброто на Македонија...
Кога сме веќе кај А1 и Манчевски, А1 не ја ни објавија убавата вест за неговата награда (барем на сајтов, вести не гледав), на нивниот сајт можеш да прочиташ само за некои заплашувања, неуспеси, скандали, контроверзни фотографии на хи5...И уште нешто за А1, највеќе го имаат критикувано спотот на Милчо Манчевски, дури и таканаречени експерти викаа во нивните вести, но Милчо ги поеба сите оне скептици - доби награда за најдобар туристички видео спот.
Teroristite da se najdat i da se kaznat ....
Teroristite da se najdat i da se kaznat ....
Ne zezaj be, a Latas i dvajcata wannabe novinari, Janko i Milenko?Сите медиуми кај нас се катастрофа. До еден. Постои само еден објективен новинар во Македонија и тоа е Мирка Велиновска, се останато е шлајм.
Сите медиуми кај нас се катастрофа. До еден. Постои само еден објективен новинар во Македонија и тоа е Мирка Велиновска, се останато е шлајм.
Ne zezaj be, a Latas i dvajcata wannabe novinari, Janko i Milenko?
Не си фер, Томиќ го заборави![]()
Томиќ не го бројам у новинари.
Види, јас не се сметам за голем патриот. Јас сум обичен Македонец, кој ја сака Македонија и македонската нација и затоа сум против секое менување на моето национално име и бришење на мојот идентитет. Ти претпоставувам дека не си Македонец, штом така лесно лицитираш со македонско национално име, ѓоа тоа е слика, а не идентитет. :helou: