Контроверзни фотографии на Македонската студентска унија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Со какви луѓе делам форум :pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop:

И уште нешто за А1, највеќе го имаат критикувано спотот на Милчо Манчевски, дури и таканаречени експерти викаа во нивните вести, но Милчо ги поеба сите оне скептици - доби награда за најдобар туристички видео спот.

А бе овие од А1 навистина претеруваат со вршење на антимакедонска пропаганда.

Дали ви се верува дека на А1 имам пуштено повеќе од стотина коментари и ниту еден не ми е објавен ,само зашто се однесуваат на македонското прашање,а ми се случи еднаш да пробам да пуштам антимакедонски коментар и го глеам оп,објавен...

А1 ги дискриминира сите Македонци и сите оние кои и го мислат доброто на Македонија...

Јас навистина не знам зашто воопшто гледате А1 кога знаете што ѓубриња се?!

Може некој да објасни?

Аман, нема ли други канали?

И уште нешто за А1, највеќе го имаат критикувано спотот на Милчо Манчевски, дури и таканаречени експерти викаа во нивните вести, но Милчо ги поеба сите оне скептици - доби награда за најдобар туристички видео спот.
Кога сме веќе кај А1 и Манчевски, А1 не ја ни објавија убавата вест за неговата награда (барем на сајтов, вести не гледав), на нивниот сајт можеш да прочиташ само за некои заплашувања, неуспеси, скандали, контроверзни фотографии на хи5...

Teroristite da se najdat i da se kaznat ....

Сите медиуми кај нас се катастрофа. До еден. Постои само еден објективен новинар во Македонија и тоа е Мирка Велиновска, се останато е шлајм.

Не бе не сме ние такви, ние сме демократи. Ќе иаме сеа и за нив рамковен и ќе ги вработуваме сегде со 4 одделение.

Ау зашто да се фатат и казнат кај нас тероритите се заштитен вид...помилување по брза постапка и наредни избори или пратеници или министри да станат.
А овие А1 станаа најдосадни со тоа млекарите не удавија и да сменат малку сеа прават вакви смешни репортажи.....брука што не спомнаа за наградара на Милчо Манчевски

Сите медиуми кај нас се катастрофа. До еден. Постои само еден објективен новинар во Македонија и тоа е Мирка Велиновска, се останато е шлајм.
Ne zezaj be, a Latas i dvajcata wannabe novinari, Janko i Milenko?

Не си фер, Томиќ го заборави :(

Од сигурни инсајдерски извори - Велија им ги тупнал пиштолчињата в рака и ги измамил дека ќе им прави фото-сесија за Ексклузив за на крај да завршат вака.

Ne zezaj be, a Latas i dvajcata wannabe novinari, Janko i Milenko?

Тие се апла за ВМРО. Мирка го кажува она што секој Македонец го мисли. Нашата колективна свест е тоа. Жалам што таа жена не се бави со политика, ќе ги растури сите во 2 потега и Грујо и Бране.

Не си фер, Томиќ го заборави :(

Томиќ не го бројам у новинари.

Види, јас не се сметам за голем патриот. Јас сум обичен Македонец, кој ја сака Македонија и македонската нација и затоа сум против секое менување на моето национално име и бришење на мојот идентитет. Ти претпоставувам дека не си Македонец, штом така лесно лицитираш со македонско национално име, ѓоа тоа е слика, а не идентитет. :helou:

Секоја чест за паттриотизмот што го негуваш, Само имам едно прашање до вас,

Да ли ако ми смета сликата од Ретардирани ИДИОТИ кои се замишљаат дека се ИЛИНДЕНЦИ во 21 век, и се сликаат со пиштолчиња за вода да играат " камај" - значи по автоматизам дека сум КОМУЊАР и дека сум за промена на името??

Да ли сте свесни колкава штета тие реардирани ИДИОТИ и прават на вашата партија, особено ако се знае фактот дека еден од тие Ретардоси е председател на Македонската Унија на Студенти ??

И БРАВО ?? за кого ?? уште ли комедии од нашето минато, уште ли пародии од македонштината ќе треба да се прават.. Малце ли беа Љубчо, Брат Љубе .. и безброј тн. лидери на македонштината, коллку уште идиоти ќе треба да се појават на сцена, за да накрај ја разобличат македонската кауза, и да го доведат народот до ситуација, да му биде срам да се каже дека е Македонец. ??

Дали е тоа конечната агенда на овие "skinheads" кој да им врзаш два шамара, ќе одат да плачат дома да кажат на мама и тато..???

Значи ли тоа дека за да го бранам Името на Македонија, треба да членувам во квази ДПМНЕ група, да сум член на на квази организација, да се шишам нуларица, да изгледам страшно и да плашам мали деца ??? - бууу
Веќе видено браќа, почнувајки од Хитлер, па до Милошевиќ, само треба да се погледне секој во огледало и да се гледа 15мин, АКО ИМА ХРАБРОСТ!!

Проценете колква штета само прават.. Ако неможете - тогаш навистина имаме голем проблем дома.. Македонскиот интелектуален коефициент е навистина доведен до минимално ниво, и очигледно нема сила да произведе квалитет..

Штета..

Името, и државата се губи со вакви будалетинки, и немојте ве молам сега искази од типот на Милошевиќ, дека Медиумите ви се криви... делувате навистина Незрело.. Луѓе ве гледаат..

Ајде сега А1 криви, оти некој сељаци мотивирани од албанските терористи, па еквивалент на друга страна со знамиња и пиштоли на вода тераме и палиме исто така сељаци, на крај оргијастичко екстатични патриотски доживувања...

Оној што им е "главен", се гледа сељак, голема глава, празна, патриот кој сигурно петарда да му пукне пред нозе ќе се посери, еден куп лајна ќе напрај, истиот тој беше оној одбранбен играч на тепачите, насилниците, мороните бранители на Кривославната Црква на Македонија, обвинувајќи некакви СОРОСОИДИ, Ѓунер Исмаиловци, и на крај се посраа пак, сликани со знамиња на ВМРО-ДПМНЕ... Тешко нас, со овакви патриоти, тешко нас со овакви студентски сојузи, тешко нас со вакво колетивно мислење, тешко нас со нас самите...

И на крај пак Велија и А1 криви, еве насилно им наметнале слики на офциве сељачки, пушикуровци земени од по кафичи, уште не знае празно множество што претставува во светот на логиката, иде и напаѓа Архибригада и брани цел плебс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom