Исламот во Европа

• Креатор на темата Креатор на темата ANTIPATER
  • Време на започнување Време на започнување

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Го гледав овој клип во "јади бурек" и ме потикна на размислување.
Во него има запрепастувачки податоци за иднината на Европа па и светот.
Дали мислите дека ситуацијата е алармантна и дека Европа каква што ја знаеме полека умира.
Ваши размислувања во врска со исламизацијата на Европа и колку вистина има во клипов!?
Доколку темата не е во соодветниот подфорум модераторите нека ја префрлат таму каде што мислат дека припаѓа.

Европа не трпи ислам, кога тогаш ќе бидат протерани. Џабе им се сите статистики кога моќта е кај европските лидери. Сега за сега ги толерираат заради нафтата особено саудијците ама вечно нема да биде светот, а и Европа зависна од нафта. Со наоѓањето на алтернативни извори на енергија се ќе се смени.

Европа не трпи ислам, кога тогаш ќе бидат протерани. Џабе им се сите статистики кога моќта е кај европските лидери. Сега за сега ги толерираат заради нафтата особено саудијците ама вечно нема да биде светот, а и Европа зависна од нафта. Со наоѓањето на алтернативни извори на енергија се ќе се смени.
Па доколку се точни податоците во клипот,52 милиона муслимани веќе живеат во Европа,така да изгледа дека трпи.
Проблемот е во тоа дали со денешниот наталитет во Европа ќе успејат да се одржат економиите без доселениците?
Дали Европа е во позиција да мора да увезува работна рака воглавно муслимани?

Проблемот е во тоа дали со денешниот наталитет во Европа ќе успејат да се одржат економиите без доселениците?

Нема да можат и сите го знаат тоа. Прашањето кога требаше да се поставува, Еу се криеше зад пропагандни флоскули. Сега е речиси доцна.

Дали Европа е во позиција да мора да увезува работна рака воглавно муслимани?

Повеќе од очигледно е дека мора.

Видеото на големо се емитувало низ католичките цркви во западна Европа и САД.
Можеби сепак Европа и педофилите кои ја водат ќе се разбудат.
Мене едно нешто не ми е јасно....како може да се води таква идиотска имиграциска политика??
Колку кратковиден морон треба да си за да не успееш да видиш(навреме) до што ќе доведе погрешната имиграциона и економска политика?

Не треба да си морон, туку да си максимално себичен (кога ќе створиш систем кој тебе ти одговара, на сметка на другите). Види го робовладетелскиот однос на ЕУ спрема “Западен Балкан’’ на пример, тоа е систем.

Инаку планска емиграција е пожелна работа. Но тука се работи за нешто сосема друго.

Пред година и нешто поставив две вакви теми. Прочитај ја книгава, ако ја најдеш:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Death_of_the_West

Позз,
.

Не ги трпи а подржа формирање на 2 муслимански земји во Европа.:toe:

Ekonomijata na Evropa 60% zavisit od muslimanite,isto kako vo USA ekonomijata zavisit od evrejite:toe:

Vo Germanija samo 47% ekonomijata go drzat turcite:toe:

Evropejcite toa ubo go znaat:tapp:

Koj im e kriv sto nemaat deca , a so toa i ekonomijata ke im propadne , im treba rabotna sila , ne moze drzava da ekzistira od starci.
A ima tendecii za sirenje na Islamofobia , ovaa video e za taa cel.

Ekonomijata na Evropa 60% zavisit od muslimanite,isto kako vo USA ekonomijata zavisit od evrejite:toe:

Во право си,ако играт европејците со тие карти за 24 саати ЕУ ќе се распадне,па после европејците има да се питачи и ќе барат помош од русите за да купат едно парче лебче:pos2:

Просто мусулманите са евтина работна рака и са много.Турците во Германиja са евтината работна рака,това е самата вистина.След приемането на новиде држави членки 10+2 веке има достатачен броj евтина работна рака и Германската икономика не е зависна от нив.
Нека да туриме рака на срцето и да кажеме,колко са зависни мусулманските држави(наjмного Турциja) от Европа.Европа е пазара за нив,ако ги немат пазарите на Европа са гола вода.

Просто мусулманите са евтина работна рака и са много.Турците во Германиja са евтината работна рака,това е самата вистина.След приемането на новиде држави членки 10+2 веке има достатачен броj евтина работна рака и Германската икономика не е зависна от нив.
Нека да туриме рака на срцето и да кажеме,колко са зависни мусулманските држави(наjмного Турциja) от Европа.Европа е пазара за нив,ако ги немат пазарите на Европа са гола вода.

BLGARCE toa bese porano,sega ne e taka roskaj malce na internet sajtovi pa da vidis kolku turski kompanii ima vo Germanija ,sega bugarite se evtina rabotna raka tie se zavisni od evropa,sega Turcija e megu 20 te vodecki ekonomii na svetot taka da nitu 1% ne zavisi od EU,za nekolku godini evropejcite isto kako bugarite ke pitat po ulicive:toe:

Го гледав овој клип во "јади бурек" и ме потикна на размислување.
Во него има запрепастувачки податоци за иднината на Европа па и светот.
Дали мислите дека ситуацијата е алармантна и дека Европа каква што ја знаеме полека умира.
Ваши размислувања во врска со исламизацијата на Европа и колку вистина има во клипов!?
Доколку темата не е во соодветниот подфорум модераторите нека ја префрлат таму каде што мислат дека припаѓа.

Тоја клип е за ширене на верска омраза, при положение, че проблема не е чак толкова в това кој каква вјара изповјадва, а до колко е образован и цивилизован, заштото на днешно време поне според моите наблјуденија, колкото е по-необразован и и нецивилизован един народ, толкова повече деца прави. Решението е интегриране на тија хора в обштеството и цивилизоването им.

Например в Б'лгарија има много турци, само че те са относително образовани и што-годе добре интегрирани в обштеството и нивото на естественијат им прираст е близ'к до този на б'лгарите, в'преки че са мјусјулмани.

От друга страна доста голјама част от циганите в Б'лгарија са христијани, но са зле интегрирани в обштеството, неграмотни са, оште живејат по катуни и в крајна сметка се множат като зајци......

BLGARCE toa bese porano,sega ne e taka roskaj malce na internet sajtovi pa da vidis kolku turski kompanii ima vo Germanija ,sega bugarite se evtina rabotna raka tie se zavisni od evropa,sega Turcija e megu 20 te vodecki ekonomii na svetot taka da nitu 1% ne zavisi od EU,za nekolku godini evropejcite isto kako bugarite ke pitat po ulicive:toe:
Колко от продукциjaта на Турциja оди ком Европа?
Коj е наjголемиот икономски партнер на Турциja?
Колко от големите гиганти во Турциja са Европеjските гиганти?
Без пазарите на Европа,Турциja е за никаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom