Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Добро сега бројките што се изнесени се дискутабилни,сепак битна е поентата.Antipater, klipceto zboruva totalna vistina a moze i pobrzo i polosho da stigne seto ova.
Seto ova e napishano vo koranot deka islam treba da go za vladee svetot a tie toa ke go storat na demografski plan a ne preku vojni.
A za koja evropa zboruvate vie nema da trpi? Ona evropa sto gi predade i mu go zabi nozot vo grbot na pravoslavcite vo sekoja bitka sto bila protiv shirenjeto na islam. Padot na vizantija i tsarigrad e seto greska na taa evropa, a isto taka nie ke bevme oslobodeni od turcite mnogu porano i tsarigrad ke beshe osloboden da ne se slucuvashe krimskata vojna.
Nema vo istorijata eden slucaj evropa da ja podrzil pravoslavcite protiv muslimanite se pokaza toa i vo 90-tite.
Ama islamizazijata e naj golema zakana za site nas ama dur ne se obedinime site pravoslavni narod protiv ova ke padneme edna posle edna, Makedonija e na taa lista drzavi vo evropa sto vo narednite 20 godini ke ima muslimansko mnozinstvo.
Какав ти е проблема на тебе?Каде виде ти да сравнjaвам БГ и ТР?Каде виде ти да пиша за БГ???Зашто когато напиша нешто,треба да го повржеш со БГ?Татари вие со турците никогаш не ќе можете да се споредите,моментално Турција е меѓу 20 те водечки економии во светот, осма воена сила, моќен меѓунароеден фактор, пссс остајте ја Турција на страна,него јас ве прашувам за време на Југославија кога питавте кај нас и кога вашите бугарки продаваа чорапи и гаки за да однесат едно парче лепче во Бугарија,а што е нај трагично? и ако што станавте членка на ЕУ пак сте сиромашни плус немате никаков вредност во балканот и во Европа,Албанците се по ценети него вие,едноставно вие сте меѓу нај ниските во балканот а камоли во Европа,,станавте членка на ЕУ само заради руското влиание. Не вредите ниту 1% Македонија и Србија за вас е САД и Австралија, едноставно нема што да се коментира до тој степен сте ниски![]()
Татари вие со турците никогаш не ќе можете да се споредите,моментално Турција е меѓу 20 те водечки економии во светот, осма воена сила, моќен меѓунароеден фактор, пссс остајте ја Турција на страна,него јас ве прашувам за време на Југославија кога питавте кај нас и кога вашите бугарки продаваа чорапи и гаки за да однесат едно парче лепче во Бугарија,а што е нај трагично? и ако што станавте членка на ЕУ пак сте сиромашни плус немате никаков вредност во балканот и во Европа,Албанците се по ценети него вие,едноставно вие сте меѓу нај ниските во балканот а камоли во Европа,,станавте членка на ЕУ само заради руското влиание. Не вредите ниту 1% Македонија и Србија за вас е САД и Австралија, едноставно нема што да се коментира до тој степен сте ниски![]()

Добро сега бројките што се изнесени се дискутабилни,сепак битна е поентата.
Комфортизамот и хедонизмот кој владее низ ЕУ ќе ни излезе на нос на сите.
Исламизацијата се случува и никој не прави ништо.
ЕУ граѓаните не се репродуцираат доволно,згора на тоа и не работат на слабо платените работни места.....им ги отстапуваат на имигрантите.
Најлошото е што овој процес на исламизација(на сосема друг начин) одамна е почнат кај нас....западна Македонија,Албанија,Косово.
За жал малку кој го прашува народот(православен) дали нешто му се допаѓа или не.....така да народот и да се здружи.....чарето и лекот треба да го изнајдат политичарите и владејачките структури,народот може само да помогне.
Убаво ти кажа дечкото. Бугарите од секогаш се биле последна дупка на свирчето, а ако ти имаш амнезија не се сеќаваш дека питавте кај нас во југославија. А и ден денеска не сте ништо подобри се знае на што асоцира кога кај нас се каже бугарска роба, бугарски воз, бугарка ...
Преди 91 п'туването на бугари во југославија нве беше свободно.Така нај веројатно тези питачи да си били некои твои близки роднини от соседното село.200 000 аплицирали за бугарски пасоши понеже сте много напред и сте биле западна европа за нас.Ајде молја ти се 

Не е од 90-ти, истото ми го имаат кажувано и баба ми и дедо ми. И што се губиш никакви бугарски роднини немам.Асоцира ви оти 90 г ви е набивано тоа като пропаганда во празните тиквиПреди 91 п'туването на бугари во југославија нве беше свободно.Така нај веројатно тези питачи да си били некои твои близки роднини от соседното село.200 000 аплицирали за бугарски пасоши понеже сте много напред и сте биле западна европа за нас.Ајде молја ти се
![]()
Татари вие со турците никогаш не ќе можете да се споредите,моментално Турција е меѓу 20 те водечки економии во светот, осма воена сила, моќен меѓунароеден фактор, пссс остајте ја Турција на страна,него јас ве прашувам за време на Југославија кога питавте кај нас и кога вашите бугарки продаваа чорапи и гаки за да однесат едно парче лепче во Бугарија,а што е нај трагично? и ако што станавте членка на ЕУ пак сте сиромашни плус немате никаков вредност во балканот и во Европа,Албанците се по ценети него вие,едноставно вие сте меѓу нај ниските во балканот а камоли во Европа,,станавте членка на ЕУ само заради руското влиание. Не вредите ниту 1% Македонија и Србија за вас е САД и Австралија, едноставно нема што да се коментира до тој степен сте ниски![]()
Татари вие со турците никогаш не ќе можете да се споредите,моментално Турција е меѓу 20 те водечки економии во светот, осма воена сила, моќен меѓунароеден фактор,