Ааа топовача журка
Вака хронолошки, уште некаде 12:30 одејќи накај стадион по кеј слушам MOBY-Lift me UP и си викам, ааа ова Бушава Азбука ломи подијум
И стигнав со забрзан чекор некаде пред крајот на неговиот сет.
После тоа убаво куќно (хаус) сетче на POWER. Некако кратко, пола саат, ама па после продужи Бранчез, така да ОК беше.
Е после тоа Навигатор, ааа ѕвер
Саат и пол убо сетче.
Го видов и Сателајт у бекстејџ, па тргнав да се поздравам со човекот, и од обезбедувањето уште одма пуштија рака да ме сопрат во намерата, добро е што тој ме виде па се помуабетивме на кратко. Е сега зошто го кажувам ова... читајте го постов до крај
Некаде 4 саат почна и сетот на Сателајт, мошне агресивно, со инфектид машрум и слични гитаријади. Кршење кичми на подијум ооооооо
Во меѓувреме од никаде се појави белгиската ракометна репрезентација. А ракометари ко ракометари, секакви ги има. Имаше 2-3 што си играа и се стопија со народот. Некои се фрлија на шанк да пијат пиво. Некои се фрлија на реметење девојчиња
Е сега имаше еден народен херој белгиско-украински, кој си се качи фино лепо на бина, и под белата мајца со белгискиот грб покажа мајца на која пишуваше Ucraine
Сателајт, се вртеше наваму натаму, гледа нема никаде обезбедување, па сам го фати типот и го изнесе од бина.
Некаде при крај на жур коа почна да се разденува ја видов и БејбиГрл убавата штипјанка
Добар момент беше што имаше повеќе врсти на пиво, чаша Каменица беше 100, лименка РедБул беше 150. Сфе на сфе, супер си поминав.
п.с. Виктор_мак, ССС-столица (така мислам дека му беше јузерот) и уште еден дечко на кој тешко ми иде памтењето на неговиот јузер, ми кажаа дека
Панчо пуштал Шон Пол. Во знак на протест пред да си легнам од јутјуб ќе си пуштам 2-3 песнички од него