FromSunWithLove
dance or die
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 524
- Поени од реакции
- 13
денес земав 2 карти и добив цедињaааа :helou: има интересни траки на бушава азбука и по некое фино миксче на навигатор сателите кнажар и марга сол:smir:
Миксот на Дани некако ми е ептен лајтерски али сепак океј е. Навигатор растура. 2та негови микса се лудница!!!денес земав 2 карти и добив цедињaааа :helou: има интересни траки на бушава азбука и по некое фино миксче на навигатор сателите кнажар и марга сол:smir:
Миксот на Дани некако ми е ептен лајтерски али сепак океј е. Навигатор растура. 2та негови микса се лудница!!!
Едвај чекам саботааа!!!
Нема шанси! Баш е по фенЦи да ѕенѕаш на дожТ.знае некој дали ќе има журка ако врне или ќе биде одложена, префрлена...?
А замисли и да дува ладен ветер и да удираат громови на Зајчев рид. ПофенЦи амин.Нема шанси! Баш е по фенЦи да ѕенѕаш на дожТ.
Шо ти е гајле?! Панчо ќе врти од 21:00-22:00. Ти дојди си од 22:00 и нема да згрешиш.Само не знам што го опнале Панчо покрај сите транс и техно диџеи. Ги знаеме неговите "квалитети" не мора да не потсетува секојдневно.
Од тоа зависи и каде ќе се чекаме пред журка за да напраиме Кајгана поштованка.Јас од попроверени извори разбрав дека во секој случај ке има журка, ако врнело ке било на затворено најверојатно на саем, а ако не врнело ке било на стадионот.. денес ке се знаело конечно каде ке биде..