- Член од
- 23 февруари 2008
- Мислења
- 869
- Поени од реакции
- 477
И болдирај го..Добро е да се знае.
Бреј неуморлив идиот
гарант сите истото ти го кажуваат
Споменици на културата, па ги имаш многу. Едно чудо, од кај да почнам ? Неколку пати веќе набројав неколку од нив.igor108367 напиша:Ма немој кои споменици се изградени во тоа клето турско кои коштале волку многу? Ај те молам кажи ми за 500 години владеење вака колку многу ги има.
Јас не верувам дека Нигерија и Конго повеќе одвојуваат. Дај бројки ако сакаш валиден аргумент.
Резил е. За цел народ. особено геро кога ќе почне да збори против Александар, та народот ќе го нарекува коњски задник бидејќи сака да го востоличи. Тоа ако не е за тебе резил не знам што е.Па сега дали е резил или не дискутабилно е. Ама не мислев на такви видео материјали туку материјали за животот на граѓаните, за нивните секојдневни проблеми како и за филмовите кои се снимаат како не прикажуваат. Тоа ќе се гледа во нашата култура.
Е јас на такви мислев. И сеа што правиме. Уште ќе се резилиш ?
Иначе сеа еве ќе барам буџето на Намибија за министерство за култура за да бранам мое право да поставам споменик на личност од историјата на Македонија. Смешки.
Можеби ти не сакаш одговори затоа и толку се пењавиш и тролаш, за да гушиш. не се секирај ако треба до 08 по сабајлечки ќе ти реплицирам ипак моја тема Ајде да видиме докога ќе си упоренА ти не приметуваш дека имаш одговор на секојмој пост. Ако сум јас крлеж тогаш си и ти, ама можеби ти е тешко да го разбереш тоа. Сепак ако не сакаш одговори не коментирај.