Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Nesmeeme da se simneme od ova mesto dodeka ne podigneme peharot:smir:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ајде честито победа и честито прво место барем засега,се надевам дека таму ќе останеме до крајот на сезонава:vozbud:....Мајке му јебем на онај Vokes срцево ми застана!:wink::kesa: инаку знаев дека не чека тежок натпревар,и со оглед на тоа ова е голема победа:zlo:

:devil2:Glory Glory Man United!:devil2:

S

StereoLove

Гостин
Oчекував висока победа но и минимално е добро сепак 3 поени се 3:)Честитки за јубилејниот 100 гол на Сколс...Следни се Милан чувајте се од зверот:vozbud:

П.С Кога игра Челзи и со кој?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
na srekja pobedivte,na kraj.
Edvaj skols dade gol
Vaka na milan ima da mu go..
Ke izgubite vo ls i ke izgubite vo premier liga.arsenal ili chelsea sampioni
Ја љубим другог јер тебе не могу, срце ми плаче, волим те све јачее, и док му љубав признајем, у души твоје остајем, ГОЛУБЕЕЕЕ! :pusk:

Oчекував висока победа но и минимално е добро сепак 3 поени се 3:)Честитки за јубилејниот 100 гол на Сколс...Следни се Милан чувајте се од зверот:vozbud:

П.СС Кога игра Челзи и со кој?
Со Вест Хем ќе игра за 2-3 недели, бидејќи утре игра со Стоук во ФА Купот, па ќе има една помалку.

S

StereoLove

Гостин
Ја љубим другог јер тебе не могу, срце ми плаче, волим те све јачее, и док му љубав признајем, у души твоје остајем, ГОЛУБЕЕЕЕ! :pusk:
:pos: :pos: :pos:

aaaaaaaaaaaaaaaaa:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:
За ова зеленко имаш утре.

Таква игра против Милан не смее да се повтори зошто ке го окркаме а на Vokes можеме свека да запалиме.Срце ми застана:vozbud:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ауф многу значајна победа :manfan:
Честито нека му е на Сколс стотката во премиер лига, иначе реално на крај имавме многу среќа тоа дрвото што утна :icon_lol: како и да е 3 бода си земавме притисок врз Челзи и Арсенал подигање на самодоверба стварно многу значаен триумф!
Ајт сеа да ги поминеме Милан па за понатаму ќе биде :)
GLORY

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
na srekja pobedivte,na kraj.
Edvaj skols dade gol
Vaka na milan ima da mu go..
Ke izgubite vo ls i ke izgubite vo premier liga.arsenal ili chelsea sampioni
Ќе видиш што ќе се случи и со пензионерите во среда, има мелено месо да ги направиме:vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.465
На крај кога ќе земеме титула сите ќе му се заблагодарите на сколси за овој најважен гол, настрана руни...:wink:

GLORY GLORY!!!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Уф, како се провлековме денес. :)
Се виде колку фали Руни, но и Флечер. Сепак, важна победа која се надевам ќе не задржи на врв до крајот. Подобра игра очекувам со Милан и без два-три гола да не го напуштат Олд Трафорд.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED ! :pehar:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Се надевам само дека Бербатов му докажа на Ферги......дека мора да купи некој салам напаѓач налето.

btw..Честито победа,каква таква...:toe:

Едит: И да,честито 100-тиот гол на Сколси :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom