Честито победа, очекувана петарда, се враќаме таму каде што и заслужуваме да бидеме! :devil:
Само промашувањата на Берба, Валенсија и Диуф на крај не сакам да се поновуваат.
ГЛЕДАМ СУПЕР БИНГО!
Тва е автостугестија бе брат, да беа Берба, Валенсија, Диуф и сите други как шо ги замислуваш ти утакмицата ќе завршеше 40-10, за менее нормално, послаб противник, ептен ного шанси и јасно оти неможе сите да се реализират. Се е моментална концентрација, прашање е формата само. Веќе почнувам да се сомневам у Ферги, ми стоо как совршен у работта шо га работе (без обзир на жваката), лисец бе еј, ебати мозоко шо е. Не го критикувајте Бербатов, посебен вид на фудбалер е, гледајте само какви потези праа, секој потег му вреде милионче, се случува на сите да промашуват, не ми текнува на коо утакмица беше, пред 2-3 утакмици, Руни промаши пенал и намерно не го спомнах тва, чекаах да видам дали на некој ќе му "текне". Саа мош ќе си кажете Руни дава голове, на него моо опростено, он си го враќа тва шо гоо згрешил, а Бербатов не дава. Епа Руни и Бербатов се различни, немат исти удел у играта на Манчестер, секој играч се разликува од друг по некои карактеристики, а Бербатов ако играа как шпиц, он нема врска од класичен шпиц, и јас тука га гледам способноста на Ферги да ги комбинира карактеристиките на сите играче и да напраа екипа шо ќе праа тата-мата. Сакаате Диуф на место на Берба, ја ви го, он промаши поголем зицер од Бербатов, па ајде критикувајте го. Нани има голем придонес и по левата страна, само у различен стил (од десната), не преку центаршутове туку само надесно и пуцај, штета шо неможе да погоде на тај начин, оште не гоо штилувал шуто. Задоволен сам од сите играче (дури и од тие шо промашуваа), задоволен сам и од противнико, ного лесно ни га дадеа победата, на ОТ дојдеа предадени, дури и сами си ги дадеа головето, тва е силата на Манчестер-страв и трепет за било кој противник, шо кажах у претходнио пост-се знаа кој е победник, се играа само за конечен резултат. Сега Челзи е под голем притисок и сам сигурен оти утре нема да победе (освен ако не се јаве некој добродушен судија). Поздрав :smir: