Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Juventus se ocajni taka da toa ne e merilo na toa kolku e jak Milan:smir:

Сепак име е Јувентус во Италија, има играчи, има квалитет, нели:smir:?
И Ливерпул беше очајен во пресрет на дуелот со нас, ама Манчестер Јунајтед не пристапи како на претходните натпревари и не казнија.:smir:

Сепак име е Јувентус во Италија, има играчи, има квалитет, нели:smir:?
И Ливерпул беше очајен во пресрет на дуелот со нас, ама Манчестер Јунајтед не пристапи како на претходните натпревари и не казнија.:smir:
Znaci i nas ako ne potcenat moze da odgovorime, kako so Wolfsburg koa pustivme 2 postava!

Реалната форма ја зборвам во моментов, нема што да фантазирам и да летам во облаци беспотеребно. Виде Милан како изигра против Јуве ова коло, како против Џенова? Ги пратам сите лиги и не зборувам глупости баш во моментов.
Не сум песимиста ни п*ч*а, ама немам преголеми очекувања ако продолжиме вака во иднина. Дуелот против Бирмингем беше слика на се, поразот од Лидс исто така (мада ај овај куп е, други амбиции имаше Фергусон кон ова натпреварување). Сепак Јунајтед и се е можно и што и да се случи нема да ме натера да не навивам за Манчестер Јунајтед. Поздрав:smir:
Абе ти дали го имаш следено Јуве како игра во последни два месеци а ти се уплаши од Милан дека победил против Јуве па ти го споредуваш Јуве со Манчестер Јунајтед???;)

Juventus se ocajni taka da toa ne e merilo na toa kolku e jak Milan:smir:
Сосема си во право само објасни му на другите што не мислат така:)

Манчестер Јунајтед и Реал Мадрид во битка по Каналес:

Расинг Сантандер се надеваат дека ќе успеа да го задржат младиот играч Серхио Каналес нудејќи му нов договор.
canales1.jpg

18-годишниот среден играч има договор со Расинг Сантандер до Јуни оваа година, а Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед бурно ја следат неговата ситуација.

Каналес во дуелот против Севиља во изминатото коло постигна 2 погодоци и со тоа го крена вниманието на целата шпанска јавност, а и пошироко.

„Тој има талент, фантастички квалитети и се надевам дека ќе стане се подобар.“
- беа коментарите на тренерот на Расинг, Михел Ангел Португал.

Ветеранот на Расинг, Пабло Пинилос исто така го пофали својот млад соиграч.

„Тој е чудовиште. Има одлични квалитети. Ќе биде голем играч.“

Затоа претставници на Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед веќе влегоа во контакт со неговиот агент.

Абе ти дали го имаш следено Јуве како игра во последни два месеци а ти се уплаши од Милан дека победил против Јуве па ти го споредуваш Јуве со Манчестер Јунајтед???;)

Не споредувам Јувентус со Манчестер Јунајтед далеку од тоа, види ми ја прво поентата па после коментирај. Ја споредувам формата на Манчестер Јунајтед и Милан, играта на Милан и Манчестер Јунајтед.

Ја споредив играта на Милан против Јувентус, Џенова...со играта на Манчестер против Бирмингем, Лидс (мада куп ова...со сосем невобичаен состав). Значи не мешај баби и жаби. Биди малку реален дека играта на Јунајтед во МОМЕНТОВ не е баш тоа што го посакуваме.:smir:

Само мене ми се чини или стариов претерал претходната вечер :icon_lol:

article-1242274-07D27F1F000005DC-601_468x372.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom