Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро дали досега Манчестер Јунајтед има победено со пресврт??

Стигнавме на дереџе со Бирмингем за бод да се бориме....

Еми супер.....:tapp:

Нема везе, да живее Манчестер Јунајтед и неговите навивачи!

Кога Јунајтед победува го сакам многу.......но кога губи...се заљубувам во него уште повеќе!

П.С: СЕКАКО ПРВИТЕ ДВА ЧАСА (ПОСЛЕ ПОРАЗ) ГО ПЦУЈАМ СЕКОЈ ИГРАЧ И ПОБЛИСКАТА МУ ФАМИЛИЈА ОД ЖЕНСКИ РОД. :) :)

АМА ПОТОА СЕТО ТОА СЕ ЗАБОРАВА И ОСТАНУВА САМО ЉУБОВТА КОН ЈУНАЈТЕД, И САМО ЈУНАЈТЕД.

Ubavo kazano, UNITED e religija i so nego ke sme i vo pobedi i vo porazi!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Добро дали досега Манчестер Јунајтед има победено со пресврт??

Сезонова мислам нема. :toe: Инаку лани беше еден од најубавите пресврти. Кога со Тотенхем на полувреме губевме 0-2, а на крај победивме 5-2. :))

Ubavo kazano, UNITED e religija i so nego ke sme i vo pobedi i vo porazi!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Добредојде во фан клубот.:manutd:

Место да трошам зборови а не е ни мала шансата да плеснам некој тежок збор -

manutd::back:

Да кажам и јас збор-два за денешниов натпревар.Бевме далеку подобри во првиот дел и имавме неколку шанси.Имаа една и извлекоа максимум од неа.
Вториот дел почнавме очајно.2 паса не знаеја да поврзат нашите.Извлековме г'з!!!
Цела екипа изигра слабо со исклучок на Евра кој секогаш игра на ниво.Слушнав Алтринчам се интересирале за Парк.Да им го дадеме и да им дадеме некоја пара што ке ни го мајнат од главата!

GLORY GLORY :smir:

Ma како нема пресврт сезонава бе? Тотенхем,Арсенал и мислам дека имаше уште еден :)

Ma како нема пресврт сезонава бе? Тотенхем,Арсенал и мислам дека имаше уште еден :)
Како со Арсенал водевме па ни изедначија па пак му дадовме гол со Тотенхем првин тие водеја ама уште од прво полувреме направивме пресврт беше 1-2 па во второ му дадовме уште еден гола иначе ако губиме годинава во прво полувреме најмногу сме извадиле бод тоа е тоа што ни фали годинава опоравување :(

Исфрустриран и смрзнат

"Ова е тоа што морам да го правам.Играм за најголемиот тим на светот и секогаш морам да давам 100%, да им помогнам на момците и да не примам гол.Денес не ми успеа тоа, за жал, иако направив неколку добри одбрани." - изјави Кушчак.

Додека слушам вакви изјави и да изгубиме нема да ми е жал.:back:

Како со Арсенал водевме па ни изедначија па пак му дадовме гол...

Прво прочитај убаво па напиши, не тука само тресеш зелени... Аршавин даде гол во првото полувреме, па во второто полувреме, некаде во 60-тата минута Руни даде гол од пенал, и по неколку минути по еден наш центаршут Диаби со постигна автогол... и победивме со 2:1...

Прво прочитај убаво па напиши, не тука само тресеш зелени... Аршавин даде гол во првото полувреме, па во второто полувреме, некаде во 60-тата минута Руни даде гол од пенал, и по неколку минути по еден наш центаршут Диаби со постигна автогол... и победивме со 2:1...
Упс пардон згрешив ко ми спомна Аршавин ми текна дабе извини е тоа беше единствена победа со пресврт ама после нејзе многу лошо ни тргна:(

Упс пардон згрешив ко ми спомна Аршавин ми текна дабе извини е тоа беше единствена победа со пресврт ама после нејзе многу лошо ни тргна:(

Пак згреши :wink:... не е единствена, туку со пресврт победивме и на Вајт Харт Лејн против Тотенхем... и не ми текнува друга (мислам дека имаше уште една) :smir:

Пак згреши :wink:... не е единствена, туку со пресврт победивме и на Вајт Харт Лејн против Тотенхем... и не ми текнува друга (мислам дека имаше уште една) :smir:
Со Волфсбург дома :)..Исто и со ЦСКА од 1:3 - 3:3 :manutd:

Дечки пошо не ја гледав цела утакмица.... Кажете ми Диуф дали дебитира и ако дебитирал дали нешо напраил се покажал со некој потег пасс шут или слично ?:helou:

Дечки пошо не ја гледав цела утакмица.... Кажете ми Диуф дали дебитира и ако дебитирал дали нешо напраил се покажал со некој потег пасс шут или слично ?:helou:

Диуф дебитираше последните 10 минути, прво нешто шо приметив беше неговиот неуспешен штоп, второ приметив дека ги гонеше дефанзивците на Бирмингем кои во тој момент си го ладеа, пошто имаа играч повеќе, нашите беа повлечени и не можеа да одат веќе и имаше едно како ни шут ни центаршут, т.е додадена висока топка кон Харт. Иначе мене ми се виде доста брз некако со тие 1-2 шпринта шо ги направи. Би сакал да добива шанса во последните минути (дај Боже на веќе решен натпревар, ако тоа успееме да го направиме), за да може да се прилагоди на играта и темпото у ПЛ.

П.С. И доста веќе не тресете Парк ова, Парк она, шо Руни поарен да не беше, или било кој друг освен Кушчак и Евра? Ама нели Парк е никој и ништо во Манчестер, а Руни е богот, па сите одма се фаќате за некој за кој врска неам како го бирате. Пред 2 кола не знам со кој беше (изгледа Виган), бевте дури и изненадени како добро изиграл иако одамна го немаше во првиот тим. Шо сакате голови да дава? Не изигра ништо различно од другите, не знам шо ви текнало на Парк баш. Ајде сега Барнли среќен, го чекам на Олд Трафорд ехеееее, од многу одамна...не ми е за Челзи и Арсенал, знам дека и они ќе кикснуваат, ослабени се и со падната форма, ама ние да тепаме бе, НИЕ!

П.П.С. Друже, абе ти за Бостон си или? Пошто глеам на аватар мојот омилен KG си го ставил. Ќе го ставав и јас ама не ми се менува ѓаолот наострен шо мати грешници и губитници. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom