SIRKO
Believe in Manchester United FC
Добро дали досега Манчестер Јунајтед има победено со пресврт??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ubavo kazano, UNITED e religija i so nego ke sme i vo pobedi i vo porazi!Стигнавме на дереџе со Бирмингем за бод да се бориме....
Еми супер.....
Нема везе, да живее Манчестер Јунајтед и неговите навивачи!
Кога Јунајтед победува го сакам многу.......но кога губи...се заљубувам во него уште повеќе!
П.С: СЕКАКО ПРВИТЕ ДВА ЧАСА (ПОСЛЕ ПОРАЗ) ГО ПЦУЈАМ СЕКОЈ ИГРАЧ И ПОБЛИСКАТА МУ ФАМИЛИЈА ОД ЖЕНСКИ РОД.![]()
АМА ПОТОА СЕТО ТОА СЕ ЗАБОРАВА И ОСТАНУВА САМО ЉУБОВТА КОН ЈУНАЈТЕД, И САМО ЈУНАЈТЕД.
Ubavo kazano, UNITED e religija i so nego ke sme i vo pobedi i vo porazi!
GLORY GLORY MAN UNITED!
Како со Арсенал водевме па ни изедначија па пак му дадовме гол со Тотенхем првин тие водеја ама уште од прво полувреме направивме пресврт беше 1-2 па во второ му дадовме уште еден гола иначе ако губиме годинава во прво полувреме најмногу сме извадиле бод тоа е тоа што ни фали годинава опоравувањеMa како нема пресврт сезонава бе? Тотенхем,Арсенал и мислам дека имаше уште еден![]()
Како со Арсенал водевме па ни изедначија па пак му дадовме гол...
Упс пардон згрешив ко ми спомна Аршавин ми текна дабе извини е тоа беше единствена победа со пресврт ама после нејзе многу лошо ни тргнаПрво прочитај убаво па напиши, не тука само тресеш зелени... Аршавин даде гол во првото полувреме, па во второто полувреме, некаде во 60-тата минута Руни даде гол од пенал, и по неколку минути по еден наш центаршут Диаби со постигна автогол... и победивме со 2:1...
Упс пардон згрешив ко ми спомна Аршавин ми текна дабе извини е тоа беше единствена победа со пресврт ама после нејзе многу лошо ни тргна![]()
Со Волфсбург домаПак згреши :wink:... не е единствена, туку со пресврт победивме и на Вајт Харт Лејн против Тотенхем... и не ми текнува друга (мислам дека имаше уште една) :smir:
Дечки пошо не ја гледав цела утакмица.... Кажете ми Диуф дали дебитира и ако дебитирал дали нешо напраил се покажал со некој потег пасс шут или слично ?:helou: