Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да ви се серам у селската екипа со ја имате. 2 недели ме заебава на спортска :jaj:

Мислиш вие имате? :toe: Гледај си во дворот после збори за комшијата. Деца.

Баниран си од оваа тема, чим сме клошари не мораш да ни одиш. Не сакаме градски деца како тебе (Лига Европа фанови). Оди сега на твојот фан клуб радувај се како сме кикснале и трк до продавница по свеќички за 20 роденден. :smir:

Ма фалел ли,не фалел ли, Роналдо го нема..па сеа ние можеме колку сакаме да дискутираме околу тоа дали фали..нормално е дека фали и Тевез фали во нападот,но тоа е..А сеа фала богу дека силата на Јунајтед неможе да биде во поединци..ако силата била во Роналдо,а тој си замина,значи дека пропаднавме..толку од Јунајтед..Ама тоа нема врска..Само фали едно-две добри засилувања,но ете Фергусон не сака да купува и тоа е..

П.С. Не сме за џабе Јунајтед :smir:

- 4-5-1 е формација со која сме безопасни

- Очајно е потребен креативец во средниот ред а и тој еден што го имаме (Андерсон) не игра :nesvest: :tapp:

- Кушчак треба да биде бр. 1 ако ВДС се пензионира на лето

- Парк служи само за продавање дресови во Кореја и ништо друго

- Креативноста на 'катанаџото' е поефикасна од нашата :uvo:

- Ни треба изразит напаѓач

Тотално се сложувам. Ни фали лидер очигледно е тоа. Руни не може да биде тоа иакое е фантастичен играч.

Ма фалел ли,не фалел ли, Роналдо го нема..па сеа ние можеме колку сакаме да дискутираме околу тоа дали фали..нормално е дека фали и Тевез фали во нападот,но тоа е..А сеа фала богу дека силата на Јунајтед неможе да биде во поединци..ако силата била во Роналдо,а тој си замина,значи дека пропаднавме..толку од Јунајтед..Ама тоа нема врска..Само фали едно-две добри засилувања,но ете Фергусон не сака да купува и тоа е..

П.С. Не сме за џабе Јунајтед :smir:

Еве ти го Карлитос бе, играч на месецот у ПЛ е избран.

Дефинитивно ако сакаме да освоиме титула
следните две кола треба да направиме 8-0
Барнли и ХаЛ

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+iZjLX193KK7l.jpg

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+QdCC0we0fJHl.jpg

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+YnHTCf8bDTll.jpg

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+Wmk5nGEx3Tql.jpg

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+tL_CILPf7Vxl.jpg

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+xOXJVLb50SNl.jpg

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+3k0QgYktHQ-l.jpg

Birmingham+City+v+Manchester+United+Premier+tnWObC0pY3Ol.jpg

Kuszczak: Three great saves from the Pole kept Birmingham out at critical times 8

Rafael: Steady job from the young Brazilian and chose sensible times to attack 6

Brown: Some difficult moments against the slippery Benitez and powerful Jerome 6

Evans: Ball bounced off him for Birmingham's goal but other than that was a commanding figure 7

Evra: A captain’s driving display from the full back 7

Valencia: Had the beating of Ridgewell on the right but didn’t make enough of it 6

Scholes: Stood out more than anyone in a packed midfield battle 7

Fletcher: Chipped away at ref and walked a disciplinary tightrope that he eventually fell off 6

Carrick: Struggled to see enough of the ball and when he did it was all simple stuff 6

Park: The Korean was his usual steady self but never hurt Birmingham 6

Rooney: Really needed some help to get the best from him 6

Subs:

Giggs (sub Park 66) No great impact

Diouf (sub Scholes 81) Quiet cameo

Ferguson told ESPN: “I’ve not seen a softer sending-off for a long time. It’s absolutely ridiculous, really."

Eден поздрав до Хејтерите...ептен се пронаоѓам во песнава :)

Затоа што го гледав само првото полувреме, може ли да ми кажете како одигра Диуф за тие 10тина минути?
Од тоа што го видов, заклучив дека Парк би можел во Манчестер Јунајтед да биде само во улога на пешкирџија и дека Андерсон треба да има првотимски статус. Е ако на Андерсон не му е денот, тогаш да влегуваат Сколс или Парк. Не дека Сколс е ептен очаен како жутиов, ама веќе си ги има годините и очигледно не е како Гигс. Доста мрзлива игра имаме кога играме со еден напаѓач + со Сколс во тимот. Штета што Флечер ќе е аут следниот натпревар поради црвениот картон. Во врска со добрите денес и јас како Рунис Темпер би му дала првотимски статус на Кушчак ако не донесе Фергусон некој друг, многу добро го менува ВДС на голот и каде каде е подобар од Фостер. Евра беше одличен како и секогаш, немам коментар за најдобриот лев бек во светот.

Е да, за исклучувањето на Флечер, стварно престрого. Или кога веќе го исклучи Флечер можеше и требаше и Кар после неколку минути да добие втор жолт. :toe:

Затоа што го гледав само првото полувреме, може ли да ми кажете како одигра Диуф за тие 10тина минути?
Од тоа што го видов, заклучив дека Парк би можел во Манчестер Јунајтед да биде само во улога на пешкирџија и дека Андерсон треба да има првотимски статус. Е ако на Андерсон не му е денот, тогаш да влегуваат Сколс или Парк. Не дека Сколс е ептен очаен како жутиов, ама веќе си ги има годините и очигледно не е како Гигс. Доста мрзлива игра имаме кога играме со еден напаѓач + со Сколс во тимот. Штета што Флечер ќе е аут следниот натпревар поради црвениот картон. Во врска со добрите денес и јас како Рунис Темпер би му дала првотимски статус на Кушчак ако не донесе Фергусон некој друг, многу добро го менува ВДС на голот и каде каде е подобар од Фостер. Евра беше одличен како и секогаш, немам коментар за најдобриот десен бек во светот.
лев :smir:

Иначе и да не го извадија Флечер,мислам дека пак немаше да постигнеме гол..Руни да не ја промашеше 100%-ната шанса при 0:0 резултат се ќе беше подруго,но тоа е.

лев :smir:

Иначе и да не го извадија Флечер,мислам дека пак немаше да постигнеме гол..Руни да не ја промашеше 100%-ната шанса при 0:0 резултат се ќе беше подруго,но тоа е.

Се смешав, сакав да допишам после дека ни фали десен бек од негова класа ама нема врска, се разбравме. :smir:

P.S.

Видиќ во аут 10 дена :tapp:

То е то. Според играта бод заслуживме. Ама ептен киксови оваа сезона, не знам како може вака да се освои титула. Денес го имавме поседот на топката, но не и шанси. Солидно игравме во средината, но во нападот осамен беше Руни. Околу него постојано беа двајца/тројца дефанзивци на Бирмингем и тој беше тотално отсечен. Ќе беше подруго ако стартувавме со 2 напаѓачи или барем побргу Ферги да го ставеше Диуф, ќе ја раширевме одбраната на Бирмингем и ќе добиевме повеќе простор. Од ова треба да сфатиме, нели од грешките се учи. Инаку според мене најдобро одиграа Кушчак и Евра. За Кушчак ќе кажам едно големо БРАВО бидејќи не спаси од пораз, какви само одбрани имаше. За Евра ќе кажам дека несомнено е најдобар лев бек, тој ни го донесе бодот. Очајно ни треба некое засилување, со овој тим се гледа дека не можеме да освоиме титула. Еден играч макар во средината или нападот кој ќе може да се издвои како лидер би значел многу, но се останува до Ферги кој не верувам дека ќе купи нешто. Како и да е ова беше одлична шанса да се вратиме на правата позиција во ПЛ, но не ја искористивме.

Стигнавме на дереџе со Бирмингем за бод да се бориме....

Еми супер.....:tapp:

Нема везе, да живее Манчестер Јунајтед и неговите навивачи!

Кога Јунајтед победува го сакам многу.......но кога губи...се заљубувам во него уште повеќе!

П.С: СЕКАКО ПРВИТЕ ДВА ЧАСА (ПОСЛЕ ПОРАЗ) ГО ПЦУЈАМ СЕКОЈ ИГРАЧ И ПОБЛИСКАТА МУ ФАМИЛИЈА ОД ЖЕНСКИ РОД. :) :)

АМА ПОТОА СЕТО ТОА СЕ ЗАБОРАВА И ОСТАНУВА САМО ЉУБОВТА КОН ЈУНАЈТЕД, И САМО ЈУНАЈТЕД.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom