Леле што сте направиле од фан клубот.Речиси три страни препукувања околу натпреварот против Вила и за Кристиано Роналдо што би било ако бил во Јунајтед дали ке шутнел подобро или пак Тевез.
Се сложувам во постовите со Deno^ но тоа е веке.Тој замина а Јунајтед продолжува и понатаму да атакува кон титулата и да докаже дека и без него може да ја освои
Да кажам нешто во врска со натпреварот.
Имавме шанси,поседот на топката ја имавме ама само реализацијата ја немавме.Лош ден,само ме нервира тоа што и покрај киксот на Челзи не ја искористивме шансата и да се изедначиме на врвот,но се надевам дека ке има дручи шанси.
Во врска со тоа што сме заинтересирани за голман мислам и дека нема потреба да купуваме нов бидејки е повеке од јасно дека сите го мислеме истото а тоа е дека ја имаме замената на ВДС а тоа е одличниот Кушчак кој сија искористува шансата да се наметне на Ферги и да биде прв избор кога ВДС ке се пензионира.
Гледам дека и некои милијардери посакуваат да го купат Јунајтед.Искрена да бидам сакам да го купат Јунајтед бидејки од доагањето на оној Глејзер клубот е во трошоци што и ме плаши таа состојба.А место да се купи некој играч парите кои ги добиваат одат за трошоците.Сепак тоа е мое мислење
Pa ako ja nema na sitel na net ke ja gledame.
Inaku ne sum znael deka man.utd bile vo dolg do gusa od 700 m funti ccccc.
http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/Аnglija/duri-ni-za-milijarda-funti-junajtеd-nе-е-za-prodagjba.html
И пак нека не го продаваат:nesvest::jaj:
Поздрав до сите:helou: