Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Орангутанот..како не ти е срам бе,не ми е јасно.
Ти и уште некои кои Челси ви беше симпатичен клуб и немавте ништо против,а сега плукате и навредувате..срамота.
Фан на Јунајтед што го симпатизира Челзи?Се читаш шо пишуваш?Орангутан,говедо,мајмун, како сакам можам да нарекувам играч од спротивниот тим, исто како што ние сме Гејчестер,Гејналдо итн не ми текнуваат моментално.

Иначе, синот на Ферги, Дарен Фергусон очигледно не ми иде баш ко татко му

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/football_league/article6910065.ece

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Фан на Јунајтед што го симпатизира Челзи?Се читаш шо пишуваш?Орангутан,говедо,мајмун, како сакам можам да нарекувам играч од спротивниот тим, исто како што ние сме Гејчестер,Гејналдо итн не ми текнуваат моментално.

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/football_league/article6910065.ece

И на таткому не му идеше на почеток на кариера :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Леле, овие Лузерпул ги ебава кој сака, дали на домашен или гостински терен.
Не ми е јасно нас како не тепаа?

В

Вори

Гостин

Верувај имаше такви пријателски настроени членови,кои кажуваа како Челси е ваков или онаков,најфер екипа,..
Али да не навлегувам во тие работи..се повлекувам.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Верувај имаше такви пријателски настроени членови,кои кажуваа како Челси е ваков или онаков,најфер екипа,..
Али да не навлегувам во тие работи..се повлекувам.
Jaс на пример стојам на ставот дека подобро да се Челзи шампиони отколку Лузерпул ама за најфер екипа мало морген. На двата натпревари со Јунајтед годинаваа изиграа максимално некоректно и стално глумат дека тие се жртви:tapp:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ти и уште некои кои Челси ви беше симпатичен клуб и немавте ништо против,а сега плукате и навредувате..срамота.
Додека беше ФК Челзи и додека беа секоја година 4-5 место, пошто не се многу замаравме со него, затоа ни беше симпатичен...

Од кога го сменија името ФК Лондон 2005 и кога мислеа дека со парите ќе купат се и сешто, и кога за момент се умешаа за шампионската титула... од тогаш ги плукаме и навредуваме :helou:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Значи не ми се верува Ферги колку е сентиментална личност :)... Ливерпул имаше 4 порази по ред, дерби дуел со Манчестер Јунајтед и одма за три дена Карлинг куп со Арсенал на Емирати...

Бидејќи Арсенал секоја година иде најмалку до 1/2 финале во куповите, се насетуваше пораз на Емирати... за да немаат 6 порази по ред, тој им пушти во дербито во Неделата, бидејќи сепак е човек со чувства, знаеше дека ако ги победи, ќе имаше финаниски колапс во противничкиот табор и уште во првата третина од сезоната ќе беа отпишани во Премиер Лига, ЛШ и Карлинг Куп и ќе беа со минимални шанси за освојување на ФА Куп :pos:

Затоа Ливерпул на новиот стадион, на една трибина треба да и дадат име по нивниот спасител на сезоната Сер Алекс Фергусон :pos::bip:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Уфф следното коло нека се пазат евертон зошто ќе ги згазиме.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701

Скроз си бе брату ти :) :)

Јас некојпад да сум рекол дека челзи ми се симпатични :) :) :)

Па од дома ќе ме избркаат бе!!!

Несум до толку забеган....

Иначе челзи никогаш не сум го сметал , нити ќе го сметам за тим од реномето на Јунајтед !
Имаат уште леб да јадат....а во неделата им одржавме лекција по модерен фудбал , која уште долго ќе ја учат !

Овојпад (и претходниот во черити шилд) се извадовте ,ама незнам дали таква среќа ќе имате повторно некогаш !

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Исто како Барнли сезонава и Дерби минатата и Портсмут предминатата, кога играат против големи екипи а не па шампионот, секоја помала екипа има поголема мотивација :icon_lol:

Него,осеќам дека ова паузава поради интернационални настапи ќе им дое ептен топ на лузерите, таман Фернандо ќе им се врати, па очекувам да се доближат и они слично на Арсенал.

Исто, mustwin games за нас освен утакмицата со Волфсбург на гости во наредниве 2 месеци, ако сакаме да не се одвоиме повеќе од Челзи.

Челзи играат со Сити и со Арсенал на гости за 3/4 недели така да очекувам барем некој бод да им земат од тие утакмици.После тоа, од Јануари ќе им отидат Дрогба,Есиен,Оби-Микел и можда уше некој на некој куп во африка има, не ми текнува името, али за наша штета имаат ептен лесни утакмици

Едино со Сандерленд можат да кикснат, другиве би требало рутински да ги тепаат.Али who knows, се може да се деси до тогаш.

п.с

Ајде славење :icon_lol:

edit: дури сеа глеам, какво дајв еј

http://www.megaupload.com/?d=JP0V4KDS

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
OMG free shirt printings за победа против Манчестер? Кометал наш Ларвик кога го победи немаше такво нешто :icon_lol:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
OMG free shirt printings за победа против Манчестер? Кометал наш Ларвик кога го победи немаше такво нешто :icon_lol:
Не се победува Манчестер секогаш, ова е голем ден за нивните фанови па и управата и оставете ги нека се радуваат!

Заприметив дека и покрај тоа што не победија, Лузерпул и Челзи, нивните навивачи и покрај тоа зборуваат со толку голема омраза насобрана сите овие години и јас тоа потполно го сваќам, едноставно ги сожалувам манутд

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
нејачитам дискусијава за ударот на Еванс од почеток....ама еве ќе се надоврзам на муабетов ....
Еванс најдобар поединец кај Јунајтед на натпреварот, БЕЗ НИ ЕДНА ГРЕШКА !!

Победата требаше да ни припадне нас , а не на балетаните од Челзи , на чело со тој орангутанот кој 8 пати падна од воздухот !
Меѓутоа неможе секогаш подобриот да победува !

јбг....после ќе се надоврзам и на другите муабети...
:bilokojzbor2::bilokojzbor2::bilokojzbor2: :челзијаш::челзијаш::челзијаш: Челзи-......стер 1-0

Додека беше ФК Челзи и додека беа секоја година 4-5 место, пошто не се многу замаравме со него, затоа ни беше симпатичен...

Од кога го сменија името ФК Лондон 2005 и кога мислеа дека со парите ќе купат се и сешто, и кога за момент се умешаа за шампионската титула... од тогаш ги плукаме и навредуваме :helou:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Интелект:tapp::tapp::tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:bilokojzbor2::bilokojzbor2::bilokojzbor2: :челзијаш::челзијаш::челзијаш: Челзи-......стер 1-0

Интелект:tapp::tapp::tapp:
Вчера ти избришав ваков сличен пост, се надевав дека ќе се опаметиш и ќе се свестиш зошто е избришан, ама ти го пишуваш повторно. Затоа, си го заслужи банот од оваа тема. Во твојот фан клуб ставај колку сакаш сино бели смајлиња. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom