- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
vidic dobro izigra rio zgresi za primeniot gol od tores
Се надевам на уште еден гол на Велбек. Обертан конечно да заигра. Цимерот ми кажа дека ќе ја давале на Мтв. Очекувам нормално победа!:salut:Утре ке биде дебито на Обертан против Барнсли.
Потврдено и од Ферги:
He’ll play tomorrow against Barnsley, it’s a good start for him.
Ако се развијат како што се очекува со Тошич, наредните години ке имаме одлични крила.
Да да,МТВ даваат Карлинг куп:smir:Се надевам на уште еден гол на Велбек. Обертан конечно да заигра. Цимерот ми кажа дека ќе ја давале на Мтв. Очекувам нормално победа!:salut:
Ние во карлинг а вие во берлускони купот :pos2:Финале во Карлинг куп. :pos2:
Торес ноќна мора им станува на Фердо и Видиќ, добро го чуваат ама еден момент на пад на концентрација и се пропаѓа во вода.
Во купот на пензионерите кои имаат искуство во местење натпревари! Така одприлика би се викал купот!Ние во карлинг а вие во берлускони купот :pos2:
Ах бе Чомбе бе, уште те боли што ве исфрливме или што?Во купот на пензионерите кои имаат искуство во местење натпревари! Така одприлика би се викал купот!
ај бе педала, малак неден, мене мее срам шо постоо таков клуб как милан, а не па за него да навивам... БОТАх бе Чомбе бе, уште те боли што ве исфрливме или што?
Мене многу ме боли. Се си плачамАх бе Чомбе бе, уште те боли што ве исфрливме или што?
Да да сеуште сме во депресијаАх бе Чомбе бе, уште те боли што ве исфрливме или што?
20:00:uvo:? Манчестер игра во 20:45 :smir:vecer ke ima prenos na mtv1 vo 20casot
Кога не исфрливте, пред 100 години, јас бате не живеам во минатото зошто имам иднина!Ах бе Чомбе бе, уште те боли што ве исфрливме или што?