Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех на крај можевме и да тепаме ама ај...

Иначе играта катастрофална!:tapp:

No comment...

Абе ај судијата педер еден шо не даде уште 3 минути барем, ќе му ебам се ќе му ебам. (се заебавам, не се палете хејтери:))

Ич не сум задоволен од крајниот резултат, ама ич.
Не верувам некој да е задоволен, а тој што е, одма од некоја зграда надолу.

На Фостер (како што кажа некој погоре) раскинување на договорот, и аут од Англиската репрезентација. Утре се надевам, се надевам Челзи ќе ремизира со Ливерпул.

Што вика татко ми, Фергусон е крив, ги продаде најдобрите, не зеде адекватни замени, се повреди Ван дер Сар, барем да земеше асален голман некој, што подоцна ќе го наследи.
Кај отидоа 100 милиони УПМ?

Леле судијава педер, чист фаул не досуди над фостер. Ајде сега кажете дека судиите судат за нас.

Едно прашање,ама да одговрите искрено.Дали заслужи Ричардсон црвен?

Овај Фостер значит...2 шутеви кон гол на Фостер = 2 гола. Многу нормално. Вториот дел одигравме супер, само одбранава не е ни 5% од тоа што беше лани. Не знам што се случува. И овој златен бод е доста денеска:smir:

Кога на Сколс му беше покажан црвениот пред некое коло беше заслужено? Ако според тебе беше, тогаш и ова е. :smir:

Не видов точно што направи, но знам дека цело време се правеше манга на терен.

Ај искрено - ДА. од проста причина што неколкупати после жолтиот картон стартуваше и беше предупреден.

Само еден збор..:Катастрофа .. :tapp::tapp::pop:

Сеуште не можам да сфатам зошто САФ сеуште го става Фостер ...:tapp:

Па клај си го Кушчак и раат да ти биди душата, не со Фостер и секоја топка да се плашиш дали ќе ја киксни или не. Инаку и одбраната не е на некое високо ниво, за разлика од лани.

Не знам што се случуваше денес со играчите, но ептен слабо одиграа ... Премногу загубени топки во средината и играта одеше само преку десната страна ...:toe:

И за крај господ здравје да му дајт на Фердинанд ...:back:

Иначе се сложувам со Христов..имаше фаул над Фостер кога ни го дадоа вториот гол..Иначе ако може некој попосле да стави виео од хајлајтсите,и нормално да ја има таа последната шанса..Кога шутираше Бербатов..

Ajде уште 100 други нека пишат дека сме се извадиле. Кога играат вашите тимови и судијата досуди судиско продолжение, вашиве разменуваат дресови или уште трчаат? Е сега ако не успеваат да погодат тогаш, тоа е нивни проблем. :toe:

eve gi gadnite ekipi leeeeeeeeee ama gi mrzam ovie autsajderive ama od niv zavisi titula najvazni se minatata sezona ni ja zemaa titulata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom