Nemoj ke te kara Deno, ne zbori taka!Значи Фостер бил добар голман ама му фалело искуство? Ок, да си запомнам.
Не е повреден, резерва е.Која грешка на Фостер
Кушчак повреден е или резерва му седи на овој киксеров не муе се случуе ова прв пут
Братучеди се.Неможам да најдам некаде по нетов... овој кретеноидов Фостер, да не случајно е во тесно крвно сродство со Бартез???
:pos2::pos2::pos2:Ме изнасмеа беНеможам да најдам некаде по нетов... овој кретеноидов Фостер, да не случајно е во тесно крвно сродство со Бартез???
Па затоа прашав,заш мислим дека не муе се случуе ова прв пут на Фостер или грешим..?!Не е повреден, резерва е.
Финтата е што Фергусон има притисок од англиската јавност и Капело да биде форсиран Фостер затоа што на Англичаниве им е једина надеж дека ќе им биде прв голман на репрезентација затоа што Џејмс веќе 40 ги направиПа затоа прашав,заш мислим дека не муе се случуе ова прв пут на Фостер или грешим..?!
Ladies and gentlemens, I present youuuuu the neeew Zeljko Kalac.Неможам да најдам некаде по нетов... овој кретеноидов Фостер, да не случајно е во тесно крвно сродство со Бартез???
Он се изгуби на сите досегашни натпревари оваа сезона.:pos2::pos2::pos2:Ме изнасмеа бе
Инаку на утакмицава Фостер се изгуби тоа е ФАКТ. А шо се дешава со Кушчак, повреден ли е??