Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Во вечер пишуваше дека сме упатиле понуда до Модриќ, со пари + Керик. Од што ми е оваа вест производ на малиот мозок не се мачам ни линк да поставам, додека не помине оваа недела ќе се иначитаме уште милион глупости.:toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671

:icon_lol:

Видич:"Среќен сум во Јунајтед"

ЕДИТ: Читам и не ми се верува

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1208857/Manchester-United-grant-Anderson-quit-request-following-furious-Sir-Alex-Ferguson-row.html

http://www.goal.com/en-india/news/137/england/2009/08/25/1459950/manchester-united-staff-have-lost-confidence-in-anderson

Пишува како Андерсон се скарал со тренерите и менаџерот т.е, бил во лоши односи и може да си замине од тимот. Уше ова ни фали.

Нормално дека е среќен во Јунајтед...Ем пари ем титули..Од тоа поарно здравје..А за Андерсон очеувам Ферги да разговара со него...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1208857/Manchester-United-grant-Anderson-quit-request-following-furious-Sir-Alex-Ferguson-row.html

http://www.goal.com/en-india/news/137/england/2009/08/25/1459950/manchester-united-staff-have-lost-confidence-in-anderson

Пишува како Андерсон се скарал со тренерите и менаџерот т.е, бил во лоши односи и може да си замине од тимот. Уше ова ни фали.
Искрено , јас го помислив тоа.Андерсон не влегол во игра веќе незнам коклу време , и мораше да има нешто.
Но ако Ферги е во расправија со Керик,Андерсон намерата да го ангажира Лука не ми изгледа само како шпекулација :nesum:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Искрено , јас го помислив тоа.Андерсон не влегол во игра веќе незнам коклу време , и мораше да има нешто.
Но ако Ферги е во расправија со Керик,Андерсон намерата да го ангажира Лука не ми изгледа само како шпекулација :nesum:
Андерсон играше против Барнли,ама слабо се покажа.Исто и Керик.Јас мислам дека лошата форма на двајцата им дава повод на новинарите да пишуваат се и сешто.А дека ќе се ослободиме од двајцата во последната недела од трансфер периодот,не ми се верува. :toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928

Gif-от е :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
:nenene:
Не смееме да ги изгубиме Керик и Андерсон...не сега!

Верувам дека ќе се смират со Фергусон,која и да е причината и дека ќе останат во Јунајтед..

Иначе у Вида не ни сумљав..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Абе само Харгривс да се врати, се друго ако треба нека лета...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Да играше Харгривс во финалето против Барса, сигурно немаше овие глупиве смајлиња да ги ставиш...што се однесува до мене Андерсон 3 сезони ништо не покажа, па зошто и да не лета од тимот...како и Невил, Сколс, Гигс, Нани (задња шанса сезонава), итн...ако не си достоен за Јунајтед, ќе играш во други 100 екипи...нема гајле :wink: Е сега ако на некој им се миленици и слично, тогаш друг проблем...битно е да се достојни за таму, а не веќе со поминат рок, или излитени или па тотално промашување...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Харгрејвс или Флечер, еден од тие ке направеше огромна разлика.
Се ОКеј и јас го знам тоа, но тој збори нека се врати Харгривс ако треба се друго нека лета.Нема логика нели ?:kesa:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Јас не би се надал толку на Харгривс. :toe: Што знам, толку време отсутен па да се врати во таа форма што беше, можда ама тешко веројатно. Истото го очекувам и од Росицки.
А жив пример ви е Вудгејт.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Андерсон го напушта Јунајтед?
Бразилскиот среден играч, Андерсон е на пат даго напушти Манчестер Јунајтед откако влезе во конфликт со Сер Алекс Фергусон.
Според многумина, Андерсон по мечот од Комјунити Шилд против Челзи, каде Јунајтед загуби на пенали, влегол во вербална пресметка со менаџеорт Фергусон околу неговиот статус во тимот.

Фергусон многу јасно потоа изјави дека доколку самиот играч побара да ја промени средината, тој тоа ќе му го дозволи.

21-годишниот Бразилец сигурно повеќе би преферирал да го напушти тимот, отколку да ја грее клупата.

Но, најново според англиските медиуми, стивнале и 2те страни, со тоа што Андерсон му се извинал на Фергусон за лошиот пристап кон него и сака да се бори за првотимскиот статус во тимот.
:vozbud::vozbud::vozbud:
Eве и на македонски.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Андерсон го напушта Јунајтед?
Бразилскиот среден играч, Андерсон е на пат даго напушти Манчестер Јунајтед откако влезе во конфликт со Сер Алекс Фергусон.
Според многумина, Андерсон по мечот од Комјунити Шилд против Челзи, каде Јунајтед загуби на пенали, влегол во вербална пресметка со менаџеорт Фергусон околу неговиот статус во тимот.

Фергусон многу јасно потоа изјави дека доколку самиот играч побара да ја промени средината, тој тоа ќе му го дозволи.

21-годишниот Бразилец сигурно повеќе би преферирал да го напушти тимот, отколку да ја грее клупата.

Но, најново според англиските медиуми, стивнале и 2те страни, со тоа што Андерсон му се извинал на Фергусон за лошиот пристап кон него и сака да се бори за првотимскиот статус во тимот.
:vozbud::vozbud::vozbud:
Eве и на македонски.

Според мене ова е мала шпекулација која ја предизвикаа новинарите по бледото издание на Андерсон на мечот против Барнли и тоа што не беше во составот против Виган...Не верувам на една недела пред крајот од трансфер периодот да се ослободиме од ваков играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom