Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Инаку овој гол на Руну му беше 99ти во дресот на Манчестер Јунајтед.
Ќе има јубилеј наредниот натпревар :vozbuda:

Afro Samurai

Nicotine Desperado
Член од
12 август 2009
Мислења
83
Поени од реакции
5
ајде честито победа и нека ни се множат...само Мајкл Овен малку аматерски изигра пред голманот, можеше да го издрибла...бравво за Бербатов, повеќе трча и по заангажиран е, браво за цел тим... да ни се множат победите

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Рио на тренинг во петокот добил повреда на бутот, во понеделник има преглед и тогаш ќе се знае колку ке отсуствува...

П.С. Честито победа, да ни се множат, без разлика на гол разликата, победа си е победа.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Честито победа :wink:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Фостер беше одличен, има многу доверба во него Ферги а и солиден голман е само му треба повеќе самодоверба, Евра :zver: - најдобриот лев бек во светот моментално. Фабио одигра солидно со оглед на тоа што е лев бек а играше на местото на брат му. Џони и Џон :pos2: доста грешки во одбрана имаа, добро е што се врати Вес, затоа што лошо ни се пишува со моменталниот одбранбен тандем.
Валенсија изигра супер, многу е брз и знае на нафрли топка.
Нани играше добро се додека не доби ситна повреда по што беше сменет на полувреме од Гигс. Сколс беше одличен заедно со Флечер иако евидентно е дека недостасуваат Керик и Андерсон.
Руни :zver:. Бербатов на моменти е брилијантен, требаше пенал да има кога му згазнаа на нога во шеснаесетник. На Овен му треба повеќе самодоверба, сепак не е лесна работа да носиш 7-ца на грб :icon_cool
Во среда со Барнли очекувам повеќе голови :violent1:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Добро е бре...
победа ко победа ,во наредниот период да ни се множат уште многу,многу,многу...

Фостер фала богу прикажа одлична партија , руни беше добар а најсолидни ми се видоа Евра и Флечер , иако е малце неблагодарно некој да се издвојува.

Игравме доволно за да победиме. Токму ваквите победи ја носат титулата!

Одиме понатаму...

ГОЛОТ НА РУНИ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.520
Ај нека ни е честито победата. Не е важно колкава е, важни се 3-те поени. Оваа победа има иста вредност колку победа од 5:0. Ќе има самодоверба кај играчите за наредниот меч против Барнли.

В

Вори

Гостин
Добро е бре...
победа ко победа ,во наредниот период да ни се множат уште многу,многу,многу...

Фостер фала богу прикажа одлична партија , руни беше добар а најсолидни ми се видоа Евра и Флечер , иако е малце неблагодарно некој да се издвојува.

Игравме доволно за да победиме. Токму ваквите победи ја носат титулата!

Одиме понатаму...

ГОЛОТ НА РУНИ

Како викаше вчера..
Челси се спаси,едвај 2-1..
А,сега и вие победивте 1-0..
Другпат гледај го Манчестер,нека не те интересираат другите екипи..
Спортски поздрав!:smir:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
честито победа си ја фатив ,тоа ми беше важно на мене,И очекувам од Руни extra сезона

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Како викаше вчера..
Челси се спаси,едвај 2-1..
А,сега и вие победивте 1-0..
Другпат гледај го Манчестер,нека не те интересираат другите екипи..
Спортски поздрав!:smir:

Да ти кажам право и..не ме интересираат многу,многу другите екипи.
Ама многу се иритирам кога судиските неправди ќе одлучуваат кој е подобар ...

Ние вистина победивме 1-0 ...ама небеше тоа едвај...ако гледаше ,виде дека го контролиравме натпреварот цел натпревар ,и немаше да биде незаслужено ако мавнемве упте некој гол !

Било како било...победи и мојата и твојата екипа, веројатно меѓу нас ќе се решава титулата ,па затоа ми е важно и иритирачки како ќе се однесуваат судиите на нашите натпревари (без потценување на Нигерпул и Афронал)..

Продолжуваме наредно коло!

Спортски поздрав!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нека ни е честита првата победа во новата сезона и убаво е чувството кога стартуваш сезона со победа... акцијата за голот беше феноменална, мајсторски одиграно... Евра, Руни и Фабио според мене малку се одвојуваа од другите, но кога екипата победува, заслужни се сите... не се почуствува отсуството на Рио и Видич, а Фостер денеска беше на висина на задачата... имавме иницијатива и бевме надмоќни на секој дел од теренот, освен еден мал период кога падна концентрацијата во играта на Манчестер Јунајтед и кога Бирмингем направи притисок... и нешто што ме загрижува се повредите... Рио пак се повредил, Нани и тој не е доволно заздравен (затоа и мислам беше заменет на полувреме), ВДС, Видич, Рафаел, Керик... штета што Овен на крајот не постигна погодок, ама во некоја наредна прилика... и морам да признаам дека цело време мислев дека игра Рафаел, а не Фабио на десната бековска позиција (бидејќи се исти), се додека не прочитав пред малку тука на форум :):):)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Добро отворање на сезоната.Не бевме брилијантни,ама игравме доволно за победа.
Не издвојувам никој,освен Фостер кој треба да се пофали за добрите одбрани во неколку наврати.Во среда го очекувам Керик назад во првиот тим и можеби Андерсон.Добро е што играме со послаби екипи додека има повредени,па мислам дека и со Барнли ќе победиме.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Честито победа. Уште некако не ни е разигран тимот, али се ќе си дојде на свое место. Овој па овен ич нема реализација како напаѓач, али ај почеток е... има време.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честито победа. Уште некако не ни е разигран тимот, али се ќе си дојде на свое место. Овој па овен ич нема реализација како напаѓач, али ај почеток е... има време.
Абе секоја година така почнуваме, ни треба време за да дојдеме во посакуваната форма, тогаш газиме. :devil:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom