Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе Харго не требаше да се врати на почекот на сезоната?

N

navivacka

Гостин

опааааа:vozbud:добар избор на Сител,којзнае како ке коментира Игорче:tv:

Во врска со Харго мислам дека ке се врати некаде околу Декември,а читав некаде дека и тајно заминал на лекување во Германија кај докторите зашто имал доверба во нив а го лекувале уште во времето на Баерн,сега не знам колку е вистина:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Убаво си кажа човекот само што ме замисли со тоа што рече дека до крајот на август, Јунајтед може да купи екстра засилување:raz:
Рече дека тоа му било некое скриено претчувство, и дека ако купува Јуанјтед, ќе купи некое големо засилување како Рибери и сл. Баш да видиме, иако јас мислам дека ќе нема повеќе купување нови играчи...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.800
Поени од реакции
5.571
Ферги виде на утакмицава со Челзи што бешее дека му треба уште некој играч и сигурен сум дека ќе донесе некое ИМЕ... 100% сум сигурен

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
G

Gray Foxx

Гостин
НАЈУБАВИТЕ 50 ГОЛОВИ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !

Како загревање пред стартот на сезоната, едно видео од најубавите 50 погодоци за Манчестер Јунајтед во последниве 10 години! УЖИВАЈТЕ :)
Од ова видео ми иде помислата да го даам левото маде за да ја гледам старата гарда како играат заедно, во најдобрите години. Каква страшна генерација. Фантазија на теренот. :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745

Како загревање пред стартот на сезоната, едно видео од најубавите 50 погодоци за Манчестер Јунајтед во последниве 10 години! УЖИВАЈТЕ :)
Топ голови,некои беа феноменални удари,некои убави соло-продори,а некои супер акции..

Само не знам оти го нема вториот гол на Керик против Рома..За 6:0 мислам дека беше...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Прекрасни голови.Се потсетив на старите добри времиња со Кол,Бекам,Форлан,Солскјер,Гигс,Сколс.Најдоброто од Јунајтед последните 10 години.Фантастично !

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
Прекрасни голови.Се потсетив на старите добри времиња со Кол,Бекам,Форлан,Солскјер,Гигс,Сколс.Најдоброто од Јунајтед последните 10 години.Фантастично !
Go zaboravi Van Nistelrooy:smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Вистинско 7 минутно уживање :wink:

Еве линк каде можете да најдете одлични фотки од ферги, уште од времето кога бил активен играч во Глазгов Ренџерс

http://www.mirrorfootball.co.uk/archive/Sir-Alex-Ferguson-article591.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom