Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
9.507
Sunday, 16 August 2009
Barclays Premier League
Man Utd v Birmingham, 13:30
Wednesday, 19 August 2009
Barclays Premier League
Burnley v Man Utd, 19:45
Saturday, 22 August 2009
Barclays Premier League
Wigan v Man Utd, 15:00
Saturday, 29 August 2009
Barclays Premier League
Man Utd v Arsenal, 17:15

се надевам дека до 29 ке се вратат Нани и Видич
Видиќ се враќа против Барнли, а за Нани нема извештај.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
што ни фали голман ни фали
место фостер треба да го форсира младиот Амос мислам дека за нијанса е по сконцентриран
од 2 недели не би требало повеке да биде отсутен нани максимално 3

инаку ова ми се допага ептен
Tuesday, 15 December 2009
Barclays Premier League
Man Utd v Wolverhampton, 19:45
Saturday, 19 December 2009
Barclays Premier League
Fulham v Man Utd, 15:00
Saturday, 26 December 2009
Barclays Premier League
Hull v Man Utd, 15:00
Monday, 28 December 2009
Barclays Premier League
Man Utd v Wigan, 15:00
Saturday, 9 January 2010
Barclays Premier League
Birmingham v Man Utd, 15:00
Saturday, 16 January 2010
Barclays Premier League
Man Utd v Burnley, 15:00
Tuesday, 26 January 2010
Barclays Premier League
Man Utd v Hull, 19:45

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.843
Поени од реакции
22.889
Тоа е ммомци ни фали креативец ни фали голман ни фалеше и Видич...Се на се добра игра покажавме..Ферги нека му ја мисли кој треба да земе..

Потполно сум разочаран ни пеналите веке не не сакаат,,..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
и помошниот судија изгледа не знае како е офсајд, али не го критиковате него зато шо така ви одговара, бидете реални
Ајде врати се поназад некоја страна па коментирај. На крајот од краиштата, па да бидеме реални, ни вие не го критикувавте кога Евра лежеше на тревата :toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
9.507
и помошниот судија изгледа не знае како е офсајд, али не го критиковате него зато шо така ви одговара, бидете реални
Мораше мала компензација да направи судијата, само прашање на време беше кога ќе падне таа одлука:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
51
Поени од реакции
1
Ајде врати се поназад некоја страна па коментирај. На крајот од краиштата, па да бидеме реални, ни вие не го критикувавте кога Евра лежеше на тревата :toe:
не го критикувавме ни по голот на руни :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
не го критикувавме ни по голот на руни :smir:

Момче разбери... утакмицата е завршена и вие победивте, гол се рачуна кога судијата ќе досуди... што има сега тука провоцирање... и јас знам дека е така, дека гол се рачуна само кога судијата ќе покаже на центарот, ама факт е дека двата ваши гола беа нерегуларни, како и нашиот за израмнување... но што е тука е :toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Видиќ се враќа против Барнли, а за Нани нема извештај.
Нани утре сабајле го скенира раменото и тогаш повеќе ќе се знае за неговата повреда инаку овие повреди колку што можев да видам на нет се од 3 недели па до 3 месеци оут, дури некогаш таа болка станува и хронична, ама ај да не правам малери. Се надевам Нани ќе се врати за најбрз можен период

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
И покрај поразот (на крај), јас сум сепак задоволен од играта на Манчестер. Покажавме дека сме солидна екипа која нормално од натпревар во натпревар ќе биде се подобра. Благодарение на Петар Чех, Челзи не доживеа катастрофа уште во првото полувреме. Нани уште еднаш ме увери дека е несомнено огромен потенцијал од играч, дека конечно излезе од сенката на неговиот сонародник и покажа дека со право нон стоп го фаворизирам. Воедно ме погоди вестта дека ќе отсуствува повеќе време, но да се надеваме дека нема да е предолго. Незнам дали Парк нема среќа или не знае да дава голови. Бербатов бележи голем прогрес, тоа ме радува и се повеќе се уигрува тандемот со Руни. Според мене грешка беше што немаше на почетокот ниту еден од старите легенди во тимот за да го "измиксираат" искуството со младоста. За Фостер немам коментар. Изгледа Ферги беше замолен од Капело да го стави и остави до крај да игра, за да го види дали е за во репрезентација.:pos2:. Дефинитивно имаме голем проблем со отсуството на Ван Дер Сар. Јас се плашев кога некој од нашите ќе му ја вратеше топката назад на Фостер, а камо ли кога напаѓаа Челзи. Пеналите ни станаа исто така проблем и ќе мора да се вежбаат малку повеќе на тренинзите. Незнам зошто пак мораше Евра да шутира и да не закопа. Се надевам дека не му "удри" староста во главата на Ферги. Иако изгубивме сепак задоволен сум од играта и белки сега им е јасно на сите дека Манчестер не беше составен само од Роналдо и Тевез.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Знае ли некој шо се случува со Рафаел и Велбек? Ги немаше на ниту еден натпревар од подготовките...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.748
Поени од реакции
9.507
Знае ли некој шо се случува со Рафаел и Велбек? Ги немаше на ниту еден натпревар од подготовките...
Рафаел е повреден, а Велбек беше со репрезентацијата под 19 години.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ауууу ме уби нервоза и затоа еве сега пишувам....Па како може бе еј, Евра-Евра-Евра...Па очигледно е дека типот е борбен,трча како ненормален,игра добро во одбрана ама и не е за пенали да се разбереме.:tapp:

Нека им е честито, ако мислат дека навистина фер победоа.Балак падна, а Евре беше сам на центаршут во кој шансите за гол не беа помалу од 50%, и судијата педер свирна мртва топка демек мора итно да интервенира медицинскиот тим на Челзи, а швабата педерска кога го удри едно лакто на Евра не ми ну текна на тоа педер селски.Фердинанд тргна да го покрива Дрогbа мислам, и мислеше дека Евра се наоѓа зад него, а Лампард остана сам на Евра на страната и даде гол мислам нема смисла.Пичките Челзи да ја исфрлат топката во аут, нема шанси.Нема проблем, знам дека ви имаме набиено комплекс, ве сФаќам:tapp:Пак ќе го пу*ете во ПЛ и ЛШ, ај поздрав сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom