Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Да се пофалам :)
Јас имам од пред 2 години, од страната купено дрес, сега чекам догодина со новиот спонзор пак ќе си земам... Иначе се исплаќа секој денар шо ќе го дадеш ем квалитетни се ем со гордост ќе го носеш. Нека ти е честито :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
3300 денари е, денес го нарачав и пишува дека би требало да стигне во рок од 3 до 5 дена.Таман додека сум на одмор, коа ќе дојдам дома ќе го зеам :)

Јас имам од пред 2 години, од страната купено дрес, сега чекам догодина со новиот спонзор пак ќе си земам... Иначе се исплаќа секој денар шо ќе го дадеш ем квалитетни се ем со гордост ќе го носеш. Нека ти е честито :)
Уште не ми е стигнат,денеска нарачав :). Едвај чекам да ми стигне.

Се надевам дека ќе успееме да го освоиме купов,како за самодоверба ќе биде супер,иако не е многу значаен.Најверојатно нема да можам да го глеам ни натпреваров ни првиот натпревар од Премиер лигата (ако е преслаб интернетот во апартманот), што исто така е многу важно бидејќи играме со слаб противник, а последниве неколку години,првите натпревари секогаш лошо ги играме.

Поздрав и се читаме на 18ти :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кој ќе ја смали сликава што ќе ја постирам за истата да биде доволно мала за да се употреби како емотиконка има частење од мене и зеленко mandres:

Сликата јеа::

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Секако дека ќе се докажи,а се надевам почетокот ќе го видиме уште во недела. :)

Еach side is allowed to make six substitutions, so there’s a good chance fans will see plenty of players in action.
Не сум знаел дека се прават по 6 измени во Комјунити Шилд.

Vidic isn't injured, he is in fact in the process of being sold to either AC Milan
or Barcelona for £55 million and that is the reason he has been withdrawn "injured"
for two weeks. He has caved in to pressure from his missus and although United have
offered to up his salary by £30K he has said no. He is apparently due to be sold as
soon as we secure his replacement, an as yet unnamed 6'4 Dutch centre half. .

It gets worse. .

We were 60 days from administration, £60 million of the £80 million we got for
Ronnie has gone on the debt, up to 15000 ST holders haven't renewed and although
there is a 20,000 waiting list, very few have taken up the offer of an ST. Fergie
has been given the job of releasing assets for top price (Vidic, Ronaldo etc) and to
win the league using youth players and/or cheap acquisitions and United are in the
process of massive cost cutting to pay off sums we currently can't afford. He is
also being pressured to buy players on the cheap now and sell at profit in the
coming years for the foreseeable future to service the repayments on the debt.

Можел нешто пореално да смисли. :tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Гледав постари видеа и налетав на ова. Слушајте ја изјавата на Кантона од 2.00 до 2.22, нешто што секогаш кога ќе го слушнам тотално ме наежува, ми поминуваат морници по цело тело.
Тоа е КРАЛОТ ЕРИК!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Секако дека ќе се докажи,а се надевам почетокот ќе го видиме уште во недела. :)

Еach side is allowed to make six substitutions, so there’s a good chance fans will see plenty of players in action.
Не сум знаел дека се прават по 6 измени во Комјунити Шилд.

Vidic isn't injured, he is in fact in the process of being sold to either AC Milan
or Barcelona for £55 million and that is the reason he has been withdrawn "injured"
for two weeks. He has caved in to pressure from his missus and although United have
offered to up his salary by £30K he has said no. He is apparently due to be sold as
soon as we secure his replacement, an as yet unnamed 6'4 Dutch centre half. .

It gets worse. .

We were 60 days from administration, £60 million of the £80 million we got for
Ronnie has gone on the debt, up to 15000 ST holders haven't renewed and although
there is a 20,000 waiting list, very few have taken up the offer of an ST. Fergie
has been given the job of releasing assets for top price (Vidic, Ronaldo etc) and to
win the league using youth players and/or cheap acquisitions and United are in the
process of massive cost cutting to pay off sums we currently can't afford. He is
also being pressured to buy players on the cheap now and sell at profit in the
coming years for the foreseeable future to service the repayments on the debt.

Можел нешто пореално да смисли. :tapp:
Кој ги зборвит овие глупостиве??

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
http://www.football-rumours.com/
Страната е за шпекулации и секој може да напише што сака.Ги читав и за останатите клубови и не видов нешто понереално од ова.

А тоа за 6-те замени е вистина.На официјалната го видов.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
http://www.football-rumours.com/
Страната е за шпекулации и секој може да напише што сака.Ги читав и за останатите клубови и не видов нешто понереално од ова.

А тоа за 6-те замени е вистина.На официјалната го видов.
То за измените е ОК,сепак не е некое важно и големо натпреварување. Ама то за Видич е една од најглупите работи со ги имам прочитано во животов :pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фергусон очекува многу голови од Руни

Сер Алекс Фергусон смета дека Вејн Руни ќе биде најдобар стрелец на Манчестер Јунајтед престојната сезона.

Одговорноста на Руни ќе биде поголема по заминувањето на Роналдо кој беше највлијателниот фудбалер во Јунајтед. Фергусон потврди дека Руни ќе биде централен напаѓач и верува дека тој ќе постигне многу погодоци.
"Не мислам дека одговорноста да постигне повеќе голови ќе има ефект врз Вејн Руни" - смета Сер Алекс Фергусон.
"Тој има ментална сила да се справи со тоа. Го има докажано тоа".
"Руни ќе игра како централен напаѓач оваа сезона".
"Минатата сезона мислам дека постигна седум гола во серија во еден период, но доколку тоа може да го прави поконстантно ќе постигне повеќе од 25 гола".
"Но Вејн е тотално поразличен играч од Роналдо".
"Не мислам дека може да се споредуваат тие двајца, тие се многу различни фудбалери" - заврши Ферги.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom