- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Поклон ми е друже, од таму ми е донесен. Ама порачен е од веб сајтот на јунајтед, така да таму можеш да ја видиш ценатаKolku pari e?
Поклон ми е друже, од таму ми е донесен. Ама порачен е од веб сајтот на јунајтед, така да таму можеш да ја видиш ценатаKolku pari e?
ova vo denari kolku e?
Јас имам од пред 2 години, од страната купено дрес, сега чекам догодина со новиот спонзор пак ќе си земам... Иначе се исплаќа секој денар шо ќе го дадеш ем квалитетни се ем со гордост ќе го носеш. Нека ти е честитоДа се пофалам
Уште не ми е стигнат,денеска нарачав . Едвај чекам да ми стигне.Јас имам од пред 2 години, од страната купено дрес, сега чекам догодина со новиот спонзор пак ќе си земам... Иначе се исплаќа секој денар шо ќе го дадеш ем квалитетни се ем со гордост ќе го носеш. Нека ти е честито
Лелле овие 3ца секат на ТВ ги даваат, секат позади САФ седат...златни тие...
Кој ги зборвит овие глупостиве??Секако дека ќе се докажи,а се надевам почетокот ќе го видиме уште во недела.
Еach side is allowed to make six substitutions, so there’s a good chance fans will see plenty of players in action.
Не сум знаел дека се прават по 6 измени во Комјунити Шилд.
Vidic isn't injured, he is in fact in the process of being sold to either AC Milan
or Barcelona for £55 million and that is the reason he has been withdrawn "injured"
for two weeks. He has caved in to pressure from his missus and although United have
offered to up his salary by £30K he has said no. He is apparently due to be sold as
soon as we secure his replacement, an as yet unnamed 6'4 Dutch centre half. .
It gets worse. .
We were 60 days from administration, £60 million of the £80 million we got for
Ronnie has gone on the debt, up to 15000 ST holders haven't renewed and although
there is a 20,000 waiting list, very few have taken up the offer of an ST. Fergie
has been given the job of releasing assets for top price (Vidic, Ronaldo etc) and to
win the league using youth players and/or cheap acquisitions and United are in the
process of massive cost cutting to pay off sums we currently can't afford. He is
also being pressured to buy players on the cheap now and sell at profit in the
coming years for the foreseeable future to service the repayments on the debt.
Можел нешто пореално да смисли.
Ај евеКој ќе ја смали сликава што ќе ја постирам за истата да биде доволно мала за да се употреби како емотиконка има частење од мене и зеленко mandres:
Сликата јеа::
То за измените е ОК,сепак не е некое важно и големо натпреварување. Ама то за Видич е една од најглупите работи со ги имам прочитано во животов :pos2:http://www.football-rumours.com/
Страната е за шпекулации и секој може да напише што сака.Ги читав и за останатите клубови и не видов нешто понереално од ова.
А тоа за 6-те замени е вистина.На официјалната го видов.