Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ke mi bide mnogu merak ako dojde owen zaradi luzerpulovci
Мерак ако дојдел Овен? Е да... и мене ќе ми биде ама ако го земеме бесплатно, навистина мислам дека е глупаво да се тутнат куп пари за некој стар фудбалер со тенденции да се повредува.

G

Gray Foxx

Гостин
Замислете последно коло Јунајтед со Ливерпул на Енфилд, 1-0 не водат сељаците со некој педерски гол а ни треба нерешено за титула и оп влегуе Овен од клупата и во 92 минута им го забива ала О Ши стајл. :)
Fucking priceless!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.577
Мерак ако дојдел Овен? Е да... и мене ќе ми биде ама ако го земеме бесплатно, навистина мислам дека е глупаво да се тутнат куп пари за некој стар фудбалер со тенденции да се повредува.
Не даваме пари за него... Слободен играч е, му истече договорот со Њукасл:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ќор сум при очи... :S епа штом е за беспари и гомно е добро. Нека му е со среќа.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ќор сум при очи... :S епа штом е за беспари и гомно е добро. Нека му е со среќа.
Леле какви реакции ќе има утре кога останативе фанови ќе упалат компјутер и ќе ја видат веста, форумов ќе пука со пљукања и фалења на Овен. Ќе биде интересно.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.627
Поени од реакции
6.434
jeeeeeee овеннннннн :eek:jea::je::je: сега ни фали коза :pos2:

шала на страна овен многу го засакав откако си отиде од лузерите и ке ми биде голем кејф :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Навистина не знам што да кажам за Овен. Добар е ама се повредува многу :S. Ајде честито нека ни е, по се` изгледа официјално ќе стане, да оставиме времето да покаже како ќе се снајде.

Манчестер Ј. нуди 45 милиони фунти за Виља
02.07.2009

Давид Виља

Манчестер Јунајтед ја достави најголемата понуда за Давид Виља, во износ од цели 45 милиони фунти.

Според јавувањата од шпанската Марка Манчестер денеска на адреса на Валенсија испратиле понуда вредна 45 милиони фунти за нивниот најдобар играч, Давид Виља.

Но како што играчот веќе изјави тој сака да продолжи во Шпанија а за најголем кандидат за неговиот потпис се споменува шпанскиот и европски шампион Барселона.

Но на претседателот на Валенсија, Мануел Лиоренте, фаворит му се сепак 45. милиони кои ги остава Јунајтед па каков ќе биде крајниот исход околу иднината на Виља ќе видиме деновиве

Сепак мора да се признае дека овие исчекувања се доста интересни, особено кога два гиганта се претркуваат со своите понуди.

sega ne se 45 milioni evra sega se 45 milioni funti:pos2::pos2:
ajde be Villa ne ne muci samo dojdi u najdobriot klub nema da zazalis!!!:helou:

http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=110879
Ова од медиа фечер да не е преземено?:pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако дојде Овен без пари во ред, инаку не се ризикува со него да се плати. Вака и може да е играч за клупа, да влегува за да одморат Руни и Берба, а бидејќи е без пари, може уште некој играч да се земе:smir:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Па шо знам,добро би ни дошол Овен како засилување,но мора да земаме уште еден напаѓач како Виља,Агуеро..:smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.730
Се надевам дека ако доаѓа веќе нема да има висока плата,да го пуниме со пари он да си дреме дома со скршена нога.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако дојде Овен без пари во ред, инаку не се ризикува со него да се плати. Вака и може да е играч за клупа, да влегува за да одморат Руни и Берба, а бидејќи е без пари, може уште некој играч да се земе:smir:

Само што сакав ова да го пишам, а ти си ме преварил :)... ако е без пари ќе биде супер... само не дај Боже и оваа година да му биде како претходните со повредите... ем е постар за разлика од другите, ем ќе седе повеќе на клупата, ем може уште некој играч да си земиме... оф оф за мерак :pos2: Ферги не погреши со Ларсон, се надевам дека нема и сега...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Дека сите пари за засилувања ги истрошивме, па почнавме и без пари фудбалери да зимаме :pos2:

Манчестер Јунајтед 3:0 Челзи

:pos2:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.730
Owen in United deal

United boss Alex Ferguson contacted Owen, 29, on Tuesday and offered him £50,000 a week to join the champions - plus huge bonuses depending on appearances and goals.
:nesvest:

Најверојатно е наш играч веќе.Ај има надеж да не ги помине медицинските прегледи.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.577
Owen in United deal

United boss Alex Ferguson contacted Owen, 29, on Tuesday and offered him £50,000 a week to join the champions - plus huge bonuses depending on appearances and goals.
:nesvest:

Најверојатно е наш играч веќе.Ај има надеж да не ги помине медицинските прегледи.
Знае што прави стариот. Овен цел живот е во Премиерлигата и знае како да се прилагоди:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom