Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Имале добиено понуда од некој клуб, но сеуште не била прифатена
Точно и тоа значи имаат понуда од некој клуб што немора да значи дека е Реал

"We certainly did receive an offer of a sum appreciably superior to the sum that has been mentioned, but nothing says that it comes from Real," Lyon director Olivier Blanc told L'Equipe.

"There is no agreement with anyone."

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
WOW:vozbud::vozbud::vozbud:
Растур ги направи овој бре...Ова дете,дефинитивно не е за у Бразилска Лига,штета што не го даваат :jaj:
Дечкото може е добар ама не е докажан на големи натпревари и натпреварувања па негово земање би бил голем ризик:toe:

4Man

...
Член од
14 јуни 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Дечкото може е добар ама не е докажан на големи натпревари и натпреварувања па негово земање би бил голем ризик:toe:
Ako ne e dokazen ako e jak ke se dokaze.. so drugite da ne bile tokazani Ronaldo Runi

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Точно и тоа значи имаат понуда од некој клуб што немора да значи дека е Реал

"We certainly did receive an offer of a sum appreciably superior to the sum that has been mentioned, but nothing says that it comes from Real," Lyon director Olivier Blanc told L'Equipe.

"There is no agreement with anyone."
Да, можно е Јунајтед да е во игра :)

Добар е Жињак мислам дека беше најдобар стрелец во Франција оваа сезона.
WOW:vozbud::vozbud::vozbud:
Растур ги направи овој бре...Ова дете,дефинитивно не е за у Бразилска Лига,штета што не го даваат :jaj:
Прави растур во Бразил, не се знае како ќе се снајде во Премиерлигата...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Ако е јак во живо како што е на менаџер тогаш одма би го зел :)))

Него видете го детево бе свака част.

“For me personally, next season could be the season that transforms me from someone who could be a great player into someone who is a great player. It’s a massive season for the club and for me personally, with the prize at the end of it being the World Cup. It’s a season which I want to grab with both hands."

- Wayne Rooney
:cuc:

и сликата колку е моќна само

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Лион: Добивме голема понуда, но не од Реал !!!!

Управата на Лион негира дека прифатиле понуда ид 30 милиони фунти за нивниот напаѓач Карим Бензема.
Напротив тие тврдат дека добиле понуда која била многу пониска од таа што е обајавена во шпанските медиуми. Реал во моментов нема толку многу пари за да си го дозволи Бензема.
Од друга страна пак Манчестер Јунајтед се спремни да понудат 38 милиони фунти за репрезентативниот напаѓач на Франција и со тоа да ги разрешат сите дилеми за тоа каде ќе замине летово.
“Добивме понуда која е многу поголема од таа што ние ја имавме побарано, но никаде не рековме дека станува збор за Реал.“ - изјави потпаролот на Лион.
Се претопоставува дека станува збор токму за понуда од Манчестер Јунајтед.
21 годишниот Бензема и претходно изјави дека ако го напушта Жерлан тоа ќе биде само за Манчестер Јунајтед.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Лион: Добивме голема понуда, но не од Реал !!!!

Управата на Лион негира дека прифатиле понуда од 30 милиони фунти за нивниот напаѓач Карим Бензема.
Напротив тие тврдат дека добиле понуда која била многу пониска од таа што е обајавена во шпанските медиуми. Реал во моментов нема толку многу пари за да си го дозволи Бензема.
Од друга страна пак Манчестер Јунајтед се спремни да понудат 38 милиони фунти за репрезентативниот напаѓач на Франција и со тоа да ги разрешат сите дилеми за тоа каде ќе замине летово.
“Добивме понуда која е многу поголема од таа што ние ја имавме побарано, но никаде не рековме дека станува збор за Реал.“ - изјави потпаролот на Лион.
Се претопоставува дека станува збор токму за понуда од Манчестер Јунајтед.
21 годишниот Бензема и претходно изјави дека ако го напушта Жерлан тоа ќе биде само за Манчестер Јунајтед.
Многу јасно :)

Мислам дека и Ферги е свесен дека треба да се направат трансферите побрзо оваа сезона поради воигрување на тимот како поради тоа што сезонава ќе е збиена поради СП:smir:
Не сака да ја повтори грешката со Берба кој ќе го видите во сиот свој раскош оваа сезона:vozbud:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Видиќ: Поради мојата споруга можев да го напуштам Манчестер Јунајтед

Немања Видиќ призна дека тоа што претходно го пишувале весниците за можното заминување од Олд Трафорд само поради незадоволството на неговата жена било точно.
Мојата жена Ана е навистина незадоволна од начинот на живеење тука во Манчестер, но јас не го менувам моето мислење и останувам тука каде што и сум среќен, во Манчестер.“
Имав понуди од Милан, Барселона и Реал Мадрид и со нив одиграв доста чесно. Сите ги префрлив кај мојот менаџер сер Алекс кој реагираше навистина брзо. Веднаш ми соопшти дека ќе ми ја покачи платата и со тоа бидам на нивото кое и го заслужувам и ми е репутацијата во Премиер Лигата и Европа.“
“Откако Милан и Реал испратија понуди пристигна таа на Барселона вредна 30 милиони евра, но откако Фергусон го стори тоа и дефинитивно останувам на Олд Трафорд се додека мојот договор не заврши во 2012 година.“ - изјави 27 годишниот српски дефанзивец.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Од форум на Лион

"BENZEMA : SON AGENT DEMENT AUSSI. Selon l'agent du joueur, Karim Benzema n'a encore pas signé au Real Madrid. "Il ne s'est pas engagé", a affirmé ce dernier alors que Marca et la radio Cadena Ser annoncent depuis ce matin la signature de l'attaquant international de Lyon chez les Merengue."
или на англиски

"BENZEMA: HIS AGENT DEMENT ALSO. According to the agent of the player, Karim Benzema did not again sign to the Real Madrid. "It did not be involved himself", asserted the latter while Marca and the radio Cadena Ser announce since this morning the signature of the international attack of Lyon with the Merengue."

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Хаха преводот како го прават на Google translate. :)

Значи се уште немал потпишано,што не значи дека нема да го стори тоа до вечер.Tуку и да не дојде кај нас он губи,а Манчестер секако ќе се снајди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom