Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Неможам да се сложам дека Бенз би ризикувал кариера и можност да заигра за Јунајтед заради ...некаква веројатност дека ќе му паднела формата! Нема шанси ! Со такви изјави си ја урива цената...а неговите менаџери тоа не го сакаат...тие работаат за пари!
А и искрено мислам дека нема да и има некоја поголема потешкотија за привикнување на премиерлигата..бидејќи ем се многу слични стиловите...ем оди во Јунајтед , а незнам кај нас да не успеал некој французин :)
Играњето на Бензема во некој голем клуб не е прашање на тоа што ќе изјави туку само прашање на време-оваа или следната година, а ао сака да замине следната година пак ќе има многу клубови што ќе го бараат и ќе нудат големи суми за него

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
...Ама доколку на пример доставиме некоја “земи-или остави“ понуда со поголеми цифри до Лион ,мислам дека они би прифатиле...
веќе го замислувам Ферги шо им вика на дел од стручниот штаб во врска со Бензема....:pos::pos::pos::pos:

Alex Ferguson: I'm gonna make him an offer he won't refuse :pos: :pos:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Сите потпишуват договори,некој се засилува со нови а Ферги на одмор беше и гајле нема а ние се нервираме овде дали ке донесе некој за тие пари од Кристиано Роналдо,како што рече Чомбе ке биде интересно ако почекат нашите уште две Недели...што ке беше ова...таа тишина незнам на кај оди.Јас сум малку скептична верувам во нашите ама...ако не земеме некој играч што ке биде?Харго повреден(незнам точно кога ке се врака)Сколс и Гигс веке стари,Парк еден натпревар изигра убаво следниот тапа,за Нани не сум баш толку сигурна зашто оваа сезона не изигра којзнае како а Бербатов ако не покаже нешто оваа сезона може Ферги да му ја покаже излезната врата од ОТ,не е финтата да рече:Јас сум играч на Манчестер Јунајтед.Со младинците што ги имаме не веламн делка се лоши ама Ферги нема да им дава толкава шанса на нив,барем не сега.
Ja mislim deka ce go zememe vila slusam podgotvuvat golema ponuda ama ne znam ili benzema ako ne se zamesat ovi od real mora da zememe barem eden igrac inku tesko ke bide

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Точно дека со добро менаџирање се се може ама во денешно време со богати клубови и мега понуди тоа не е баш така лесно како некогаш. Ние му дадовме на Лион до знаење дека го скаме Бензема ова лето, ама за жал истото го направија и Реал и сега Арсенал, а предноста на Манчестер пред другите клубови при евентуалниот трансфер на Бензема може да стопи многу брзо. Земи го за пример Роналдињо, сите мислеа дека трансферот во Манчестер му е загарантиран, и во последен момент влета Барса и ни го зема пред нос

Поради изјавите на менаџерот на Бензема дека сака да остане уште една година во клубот како не би требал да се адаптира во нова лига поради стравот дека така може да го изгуби првотимскиот статус во француската репрезентација на претстојното СП што очигледно е важен фактор за Бензема
Па грешката што ја направивме со Роналдињо мислам дека е научена:toe:

Бензема напротив може во многу поголема форма да оди на СП од Јунајтед бидејќо цела година ќе игра фудбал на највисоко ниво, со одлични противници за разлика од Лион каде ќе има 4 дерби натпревари цела година, а од ЛШ ќе бидат исфрлени уште во 1/8 финале:helou:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
ova so ronaldinjo bese koga toj igrase za PSG? :raz:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Сега баш гледав ждрепка на МТВ за втората фудбалска лига беше изгледа, и секретарот на Македонија ЃП даде изјава:

Бате Борисов може да киксне. И Манчестер да е, и тој може да киксне.
:pehar:

А за трансферите не сум баш оптимист. Мислам дека како и порано ќе земеме млади фудбалери кои подоцна ќе се развијат во ѕвезди.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
mislam deka ne propustivte nisto so ronaldinho potoa ferguson si napravi odlicen tim, sega Ronaldinho skapuva vo milan

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.943
Поени од реакции
23.088
Конечно да ми дојде интернетот и радосен отварам страната на Манчестер со надеж дека некој потпишал за нас но нема никооој..
Ферги на одмор ние тука желбичќи си кажуваме тој бил добар оној бил добар а од Манчестер од тој што треба да каже нешто нема ни збор..
Зборуваме за Хунтелар луге тој не е за нас,нам ни треба Бензема и Виља и никој повеќе .. Со нив пак ќе сме први во Премиер Лигата ...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Igor red devil

гроф
Член од
26 јуни 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
Mislam deka si vo pravo faroanu.Toj sto treba da go kaze posledniot zbor e na odmor i sega za sega e rano da nie da zboruvame de onoj de ovoj koga ke se vrati fergie toj ke go dade pos zbor:salut:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.619
Поени од реакции
6.425
mislam deka ne propustivte nisto so ronaldinho potoa ferguson si napravi odlicen tim, sega Ronaldinho skapuva vo milan
прва опција беше роналдињо мислам а откако откажа неговиот трансфер тогаш го земавме роналдо,така нешто беше :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Официјално: Манчестер Јунајтед потпиша со Луис Валенсија

Како што пишуваат англиските медиуми Манчестер Јунајтед потпишал со крилото на Виган, Луис Антонио Валенсија. Трансферот изнесува околу 16 милиони фунти.
Валеснија доцна вечерва се согласил на договорот и со тоа си го исполни сонот да игра за “црвените ѓаволи“. Денес попладне ќе треба да има лекарски прегледи и играчот ќе треба и официјално да потпише.
Уште од зимскиот преоден рок се шпекулираше за овој трансфер, но бидјеќи за Ферги беше јасно како ден дека кога сака може да го донесе Еквадорецот се обидуваше да дојде до потписот на други поголеми ѕвезди.
Ова е првиот трансфер за Ферги летово и останува да видиме дали ќе успее да донесе некоја поголема ѕвезда од типот на Рибери, Агуеро, Виља и Бензема како замена за Роналдо и Тевез и ќе се осврне на младите сили кои веќе ги ангажираше минатата сезона.
Се чекува платата на Валенсија да изнесува околу 75 000 фунти со што би била за 4 пати поголема од неговата моментална во Виган.

Пишува официално ама на страницата на Јунајтед нема ништо:toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.122
Поени од реакции
1.717
Ајт со среќа нека ни е,се надевам знае Ферги шо праи.

Поздрав до ЃаволРулз.

Изворот е од mirror.co.uk и медицинските прегледи би требало утре да ги помине.За 16 миљони фунти доаѓа и ќе добива 75,000 фунти неделно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom