Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.618
Поени од реакции
6.421
хахаха малку оф топик

сонував како седеме со ферги и го прашувам дали ке земеме некој играч и тој ми вика нема шанси,не му бил потребен никој,можеби во зомскиот преоден рок сега не хахахахха :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
sega na eurosport citam ke go zemame Yaya Toure pa aj neka go zemime?
Ajde be barem eden da kupime be nekoj vo youth team so ke igra aj da se poradvame malce:vozbud::toe:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
sega na eurosport citam ke go zemame Yaya Toure pa aj neka go zemime?
Ajde be barem eden da kupime be nekoj vo youth team so ke igra aj da se poradvame malce:vozbud::toe:
Јаја Туре потпиша продолжување на договорот со Барса овие денови, така да малку не ми се верува да го земеме...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Real Madrid offer 32 million euros for Benzema

Real Madrid have offered 32 million euros for Lyon striker Karim Benzema after switching their attention to the France international from Valencia forward David Villa, Marca sports daily reported on Sunday.

Marca said the French have yet to respond to Real's offer but last week Bernard Lacombe, adviser to Lyon chairman Jean-Michel Aulas, told Marca that "nothing is impossible and if we receive a good offer we will not close the door to anyone."

Lyon's director of communication Olivier Blanc said merely that "the only news is Real Madrid contacted Olympique Lyon a few days ago to discuss Karim Benzema."
"Benzema and Olympique Lyon confirmed his initial desire is to stay another year with Lyon," Blanc said, adding that was also the club's preference.

Manchester United are also admirers of Benzema but Real have decided to swoop now given the reluctance of Valencia's new chairman Manuel Llorente to sell them Spain striker Villa.

Real chairman Florentino Perez, who has already landed Cristiano Ronaldo and Kaka this summer for huge fees, has twice met with Benzema's agent Karim Djaziri, first in Madrid then Geneva, Marca reported last Wednesday as the chase hotted up.​

Интересно.

N

navivacka

Гостин
И како и секогаш тука е Флорентинчо да замати работа:nerv:што ке му е Бензема,се гледа дека не учи од поранешните грешки.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И како и секогаш тука е Флорентинчо да замати работа:nerv:што ке му е Бензема,се гледа дека не учи од поранешните грешки.
Тоа е завист, тоа е она што јас и Канал89 го зборувавме цело време. Тие не гледаат да се засилат, сакаат да не ослабат.
Мене ме радува само фактот дека од кога почнаа да се засилуваат од кај нас, глава немаат кренато во ЛШ:pusk:

N

navivacka

Гостин
NE nema da go zememe zosto ture potpisa mislim nov dogovor so barsa ama so mora da zememo mora

Сите потпишуват договори,некој се засилува со нови а Ферги на одмор беше и гајле нема а ние се нервираме овде дали ке донесе некој за тие пари од Кристиано Роналдо,како што рече Чомбе ке биде интересно ако почекат нашите уште две Недели...што ке беше ова...таа тишина незнам на кај оди.Јас сум малку скептична верувам во нашите ама...ако не земеме некој играч што ке биде?Харго повреден(незнам точно кога ке се врака)Сколс и Гигс веке стари,Парк еден натпревар изигра убаво следниот тапа,за Нани не сум баш толку сигурна зашто оваа сезона не изигра којзнае како а Бербатов ако не покаже нешто оваа сезона може Ферги да му ја покаже излезната врата од ОТ,не е финтата да рече:Јас сум играч на Манчестер Јунајтед.Со младинците што ги имаме не веламн делка се лоши ама Ферги нема да им дава толкава шанса на нив,барем не сега.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Тоа е завист, тоа е она што јас и Канал89 го зборувавме цело време. Тие не гледаат да се засилат, сакаат да не ослабат.
Мене ме радува само фактот дека од кога почнаа да се засилуваат од кај нас, глава немаат кренато во ЛШ:pusk:
Квеироз не го побараа повеќе :nesum: :pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сите потпишуват договори,некој се засилува со нови а Ферги на одмор беше и гајле нема а ние се нервираме овде дали ке донесе некој за тие пари од Кристиано Роналдо,како што рече Чомбе ке биде интересно ако почекат нашите уште две Недели...што ке беше ова...таа тишина незнам на кај оди.
Таа тишина може да значи само две работи:
1. Нема да се засилуваме со квалитетни играчи
2. Веќе е договорено со некој од попознативе имиња и не се крева многу прашина

Трето нема:toe:

Квеироз не го побараа повеќе :nesum: :pos2:
Јас стварно не знам зошто го избркаа човекот, баш убаво ги упропасти:pos2:

N

navivacka

Гостин
Јас стварно не знам зошто го избркаа човекот, баш убаво ги упропасти:pos2:
Не само со Реал што немаше добри резлутати туку гледам и не му иде баш сјајно со Португалија,абе не е исто да си помошник тренер или селектор пример Сколари.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Прво не треба толку да паничиме околу тоа што сеуште не сме потпишале со некој играч. Во никој случај не треба да се избрзува и да се правата некои брзи трансфери како со Клеберсон и Џемба кои беа купени во очај само заради фактот да се каже дека има нови засилувања во клубот.

Ова верувајте ми ќе биде трансфер сага со Бензема, јас лично сум фан на Бензема и многу би сакал да го видам во нашиот дрес ама ќе биде тешко со Реал во комбинација, и сега со арсенал кој ако го продадат адебајор ќе ги имаат средствата за него а клубот е француска колонија со француски тренер.

Сега причитав дека ќе сме испраќале мега понуда за Виља. Понудата сигурно ќе биде прифатена ама проблемот е што играчот не сака да ја напушти Шпанија и тоа јавно го искажа. Така да останува Хунтелар како играч со кој сме посилно поврзувани од медиумите. Лично го гледав Хунтелар на неколку натпревари во дресот на Реал и навистина ми се допадна стилот на игра, напаѓач каков што нитреба, а и неговиот учинок и не е толку лош 8 гола на 20 натпревари со оглед на тоа дека дојде во нова лига и му требаше време да се адаптира.

P.S. Дајте луѓе прежалете го Роналдо :tapp:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Прво не треба толку да паничиме околу тоа што сеуште не сме потпишале со некој играч. Во никој случај не треба да се избрзува и да се правата некои брзи трансфери како со Клеберсон и Џемба кои беа купени во очај само заради фактот да се каже дека има нови засилувања во клубот.
Кхм... кога ги купи нив, во пакет со нив беше и Роналдо ако ти текнува, а и Хауард и Милнер и Белион итн. Од сите нив т.е од цел тој експеримент само еден успеа, и сами сме свесни колку и како :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom