Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Тевез..замина..јбг..

Само ќе кажам дека за него (за разлика од роналдо) ми е мака што си замина...го сакав детево!

Му посакувам среќа во животот, да дочекат дедо да станит....

Ајде главите горе!
Па Џон О`Ши е сеуште тука ,што се секирате...тој може да замени било кој ! :) :)

Јба ...ајде сакам Бензема да го земиме...незнам зожто ама многу надежи полагам во дечково!

Одиме напред...сите заедно UNITED !
Кој доаѓа со нас по нови титули , е добредојден...другите нека гледаат и нека плачат што не се дел од нашиот колектив!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За трансфери не се секирам бидејќи како што кажа Канал89, прво треба до крај да се реализира трансферот на Роналдо, па да се врати САФ од одмор и дури после почнува вистинското за нас. Ќе има минимум 2 засилувања, а може и 3 ама да видиме прво како ќе се одвиваат работите, кој играчи ќе бидат доведени:vozbud:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Браво Хулиган ! :pos2::pos2: О'ши че го ставиме шпиц. 20+ гола у сезона. :):baeh:
Бензема верјатно доаѓа на Олд Трафорд.
Валенсија исто.
Не е доста ?
Сакам голман,ќе киксира оваа година ВДС.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Па шо ми е мене муабетот, затоа го сакам Бензема во нашиот дрес:vozbud:
Имам некое претчуство дека за недела дена ќе потпише за нас :vozbud: Колку сакав да ги видам Бензема и Рибери во нашиот дрес, ама Рибери отпадна барем Бензема да го земеме сега :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
Бензема како некое вонбрачно дете на Кантона е хехе. Добро би било да го видиме во дресот на Јунајтед. Мора некој трансфер летово, но сепак прерано е,знае што прави стариот:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Имам некое претчуство дека за недела дена ќе потпише за нас :vozbud: Колку сакав да ги видам Бензема и Рибери во нашиот дрес, ама Рибери отпадна барем Бензема да го земеме сега :)
Можеби не за недела ама за две сигурно, само да се врати стариот од одмор:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Во Франција е стариот... Знае каде притиска сега xD
Се одмара на југот на Франција па кога ќе се враќа нагоре нека го земе со себе и Карим:smir:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
и јас мислам дека бензема ке дојде нормално

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Гуд бај Тевез..Грасијас пара тодо(ако ми е точно ова)...

Мака ми е што си замина Тевез,беше добар играч и даваше голови коа е најпотребно :(

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Жал ми е за тевез, Најзначаен фол му беше ако ви текнуе против блекбурн лани во 88 минута :S:S.ама тое .Му посакувам се најдобро ви животот.
А за Бензема ако дојде мислам дека за 2 3 години тој ќе го замени шминкерот и ќе го води тимот но да му веруваме на САФ он си знае најдобро

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.627
Поени од реакции
6.433
откако си отидоа тевез и роналдо сега да си ги земеме бензема и силва и ништо не ни треба :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom