Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.616
Поени од реакции
6.415
Уште 2 сезони.
уште 2 титули во ЛШ.(барем тој така кажа) :toe:

момци тоа е.изгубивме во чесен натпревар.можеби да не беше раниот гол на ето сега ке беше многу поинаку но тоа ни е.за 9 минути имавме 6-7 шутеви а после по примениот гол изгаснавме и немавме толку шутеви за цела утакмица.никој не ни е крив.грешки,грешки,грешки...напраивме грешки за 1 натпревар колку што направивме на сите до сега во ЛШ. :toe:сепак оваа не може да ни ја успори успесната сезона.здравје догодина со нови сили пак да се вратиме таму каде што припагаме.на ВРВОТ :smir:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Грешка,Англискиот фудбал е најак и немора да освои да се докаже тоа.Колку години по ред валгаат до 4 финале 4 англиски :smir:.
ДА да, се знај тоа одамна дека е нај јак, ама муабетот ми беше што испадна вакво финалето, а не Чисто Англиско... дали некој сакал да биди така, ќе остане мистерија заувек... :smir:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
ДА да, се знај тоа одамна дека е нај јак, ама муабетот ми беше што испадна вакво финалето, а не Чисто Англиско... дали некој сакал да биди така, ќе остане мистерија заувек... :smir:
Баш сакав да се повтори минатот финале би било подобро за око.А за мистеријата да не почнуваме.Браво Џену грл:smir::smir::smir:

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
поздрав до сите Искрени навивачи на Манчестер.
Јас како Фан на Барса само сакам Спортски да ве Поздравам и сепак да ви честитам затоа што и Манчестер беше брилијантен во текот на Целата сезона позздрав.:smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Баш сакав да се повтори минатот финале би било подобро за око.А за мистеријата да не почнуваме.Браво Џену грл:smir::smir::smir:
pa mozebi za tebe ke bese podobro no da ti kazam nesto vakvoto finale bese son za site fudballski navivaci...

a igrata bese prekrasna i dvete ekipi odigraa otvoreno!!!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Drug pat pojse sreka, toa e.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
pa mozebi za tebe ke bese podobro no da ti kazam nesto vakvoto finale bese son za site fudballski navivaci...

a igrata bese prekrasna i dvete ekipi odigraa otvoreno!!!
Па замене не беше ако забележувам добро а и на навивачите на Челси.Не е соне на сите навивачи.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Па замене не беше ако забележувам добро а и на навивачите на Челси.Не е соне на сите навивачи.
Ај те молам ако сакаш да ми кажеш шо тоа Роналдо изигра подобро од Меси финалево. ТЕ МОЛАМ

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Тоа е момци не стиснавте првите 10 мин потоа по една грешка на Керик примивте гол и паднавте психички и потоа искрено делуваа како изгубени неможеа 2 додавања да сврзат.Ама тоа е што е ве надигравме поштено победивме и пред се мислам дека имаше фер судење.И секако не треба да се осбсхрабрувате после овој пораз освоивте 4 титули кои другите екипи можат да ги сонуваат само,а и не обрнувајте внимание на тие што провоцираат оти на сите им е јасно дека Барселона и Манчестер се моментално најдобрите екипи.Спортски поздрав се гледаме во некоја друга прилика.
П.С секоја чест за верните навивачи кои ни ја честитаа титулата во фан клубот.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Boss: Beaten by the better side

United boss Sir Alex Ferguson paid tribute to the newly-crowned European champions Barcelona, admitting “We were beaten by the better side”.

The Catalan club ended the Reds manager's dream of becoming the first boss to lead his team to back-to-back triumphs in the Champions League, but after the game he graciously conceded that United had been second best on the night.

“We started the game well, and we could have been in front,” he said, “but the (Eto'o) goal was a killer for us. It’s hard getting the ball back off them, because they use it so well. They were the better team on the night.”

Sir Alex, talking to ITV after the match, claimed that defensive errors let his side down in Rome.

“They were two bad goals to lose at this level,” he said. “Our defence has excelled this season, they’ve been fantastic. But they were two very shoddy goals tonight.

"I don’t think we played as well as we can, but we were playing against a very good side, and we’ve got to give them credit.”

But despite the manner of United’s first Champions League defeat since the 2007 semi-final, Sir Alex paid tribute to his team’s efforts throughout a successful season.

“We’ve done well. It has been a long season – that’s our 66th game tonight – and you’ve got to give the players great credit for the courage and resilience they’ve shown throughout.

"Now we have to come back stronger. That’s what we do at this club. We have to accept it, we’ve been beaten by the better team. Next season, we’ll be stronger.”

66 натпревари!66 натпревари сме изиграле само оваа сезона, а освоивме 4 трофеи,стигнавме до финале на ЛШ и полуфинале на ФА куп.Тоа дава до знаење колку голем арсенал од играчи имаме за секаква позиција и издржавме да стигнеме да бидеме во конкуренција за 6 титули во една сезона.Па ни Чак Норис неможе тоа да го напраи.Пресреќен со целата сезона,трофеите,играта,играчите...да го иаме истиов состав заедно со истиот тренер ја иаме перфектната комбинација што секој тим би ја посакал.Ќе биде интересно оваа трансфер сезона, некој да не знае колку бараат Тотенхем да им го вратиме Бербатов?

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
Тоа е момци не стиснавте првите 10 мин потоа по една грешка на Керик примивте гол и паднавте психички и потоа искрено делуваа како изгубени неможеа 2 додавања да сврзат.Ама тоа е што е ве надигравме поштено победивме и пред се мислам дека имаше фер судење.И секако не треба да се осбсхрабрувате после овој пораз освоивте 4 титули кои другите екипи можат да ги сонуваат само,а и не обрнувајте внимание на тие што провоцираат оти на сите им е јасно дека Барселона и Манчестер се моментално најдобрите екипи.Спортски поздрав се гледаме во некоја друга прилика.
П.С секоја чест за верните навивачи кои ни ја честитаа титулата во фан клубот.
Колку само се слагам со Постов.

Честитки за двете Екипи од Срце.:smir:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ај те молам ако сакаш да ми кажеш шо тоа Роналдо изигра подобро од Меси финалево. ТЕ МОЛАМ
Кој спомна нешто за финалето?А Меси нема осетено нога вгипс ко Роналдо да потсетам не играше 2 месеци.:smir:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
751
Поени од реакции
59
Кој спомна нешто за финалето?А Меси нема осетено нога вгипс ко Роналдо да потсетам не играше 2 месеци.:smir:
Од повредата на Роналдо помина баеги време и неможе со тоа да се правда за слабата игра денес. Според мене се виде баш денес кој е подобар играч Меси или Роналдо. Заслужена победа на Барса иако мислев дека Х ќе испадне

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Тимче може слободно да го растерете форумот . Разлабави едноставно.
Честитки до Барса, феноменална игра, максимално заслужено освоена титула, се гледаме другата сезона за реванш.:duel:
Иниеста е вонсериски играч, докажа дека полуфиналето не беше случајност. Честитки за МоМ титулата.
п.с. Се заљубив во Тевез. Човекот ја даде душата на теренот. Тој е вистинскиот пример за секој играч.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.616
Поени од реакции
6.415
Од повредата на Роналдо помина баеги време и неможе со тоа да се правда за слабата игра денес. Според мене се виде баш денес кој е подобар играч Меси или Роналдо. Заслужена победа на Барса иако мислев дека Х ќе испадне
Меси е?
факт е дека по операцијата роналдо се мачи со формата и игра топло-ладно.јас се надевам само дека ке се врати во старата форма(барем 80% да игра на ланското ниво) оддалеку ке се познава кој е подобар играч.ПС:иниеста е подобар од меси :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom