Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Имаме уште едно полувреме.Ама не смее да и се дозволи на Барса да доминира.
Тевез или Бербатов мора да влезат. :helou:

Член од
4 март 2009
Мислења
141
Поени од реакции
4
што направија прво полувреме ферги ги гаѓа со копачки сега,мора да смени во средината и напад да ги стави берба и тевез инаку црно ви се пишува

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Абе пи*каму матер...
Незнам шо е работава али овие момциве во беливе дресови..некако не ми личат на црвени ѓаволи...а ни на други вонземаљски суштества !

Единствена надеж ми е сеа ...Сер Алекс ...го молам по иљадити пат - нека извет некоја магија од под ракав...и нека им тури малце мозок и сила за трчање на децава наши...па да им покажеме на овие балериниве шпански малце фудбал!

Треба да почнеме да уживавеме додека играме фудбал...ова е сепак игра...која маѓепсува...ми се чини неккако насила играме..без страст и елан!

Мислам дека е потребен карлито тевез..колку за инспирација на теренот..и да ги кренит навивачите...
НИЕ СМЕ МАНЧЕСТЕР ЈУНАТЕД - НИЕ МОЖИМЕ ДА НАПРАВИМЕ И НИЕ КЕ НАПРАВИМЕ ПРЕСВРТ !!!!!!!!!!

Ајде деца аман заиграјте малце!

Победиле или изгубиле - ние нема да ве оставиме..и ќе пееме НАПРЕД ЈУНАЈТЕД..НАПРЕД ЈУНАЈТЕД..НАПРЕД ЈУАНЈТЕД !!!!!!!!!!!!!!!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Тоа е тоа.
Почнавме добро, Ето го шина на Видич, и од тогаш ни падна играта.
Да напаѓаат цело време, да се надевам на реми или победа, но со ваква игра не очекувам да направиме нешто.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Полош Манчестер не сум видел, 3 додавања не можа да врзат. Средината исто ко да ја нема. Видиќ добро се покажа во текот на цела сезона ама на важни утакмице прае катастрофални грешки (пристете се на Ливерпул), такви грешки тешко дека ќе останат неказнети со прво класни тимови. Мора да се консолидираат во второво па мајка Јана да биде.
Според мене:
Park ->
Scholes <-
Anderson ->
Berbatov/Tevez <-

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Samo Tevez ni treba 2 poluvreme davame gol ... it's all about believe :toe:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Роналдо ме изиритира страшно:nerv: Затоа е Меси бодобар од него, зошто не се труди да даде гол, а да победи!!!!
Парк, токмак најголем!
Ван контрола сум сега, ќе пишем нешто нормално откако ќе се даде гол:tapp::tapp:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Тешко ми се верува дека ке постигнеме гол!
Ако влези тевез можи да се понадеваме

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Стварно не сфаќам со кој памет го игра Парк пред Тевез...ебате Парк ебате! Нека го ваѓа на полувреме и Тевез во игра!

N

navivacka

Гостин
Роналдо ме изиритира страшно:nerv: Затоа е Меси бодобар од него, зошто не се труди да даде гол, а да победи!!!!
Парк, токмак најголем!
Ван контрола сум сега, ќе пишем нешто нормално откако ќе се даде гол:tapp::tapp:

Што бе само Роналдо сите сте се потпреле само на него,не е тој робот има и други,сите играчи беа катастрофа сите покажаа слабо прво полувреме...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Џабе се мачевме и се радувавме на победите во ЛШ, кога сега се оди во вода. :(

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
Очекувам еден од многуте кам-бекој оваа сезона:helou:Само Тевез ИН мора!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Манчестер се мајстори за пресврти и само тоа ми дава надеж, инаку играта никако. Ќе се молиме пак Тевез да не извади:toe:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ајде Ајде можат ајде се надевам дека ке се повтори 99 уффф како сакав дека тогаш не ни знаев кој се манутд а сеа ги знам многу добро и баш би сакал дај боже

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom