Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Steeve Gerrard Gerrard
He kisses the badge on his chest
Then hands in a transfer request
Steve Gerrard Gerrard
:pos2: Многу добра песна, се скршив од смеење...и ако игра за Liverpool, Gerrard ми е еден од омилените англиски фудбалери, чудна работа...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Аууу...Нешто му кажувало дека Овен ќе го земаме , сега немало шанси Ферги да даде толку пари за Агуеро.
Имаме важна утакмица вечер , ако победиме веќе 99% сме шампиони.А ти збориш тука за Овен,Подолски и некој други.:nesvest:
над твојот пост имам напишано за натпреварост со виган.ти слеп да не си? :helou:

N

navivacka

Гостин

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Ова за Роналдо додека не видам на официјална ништо не признавам.

За вечер и јас мислам дека не треба чување на некои играчи (освен на Рио), туку прв состав и јуриш напред кон титулата :). Ај со среќа за вечер, очекувам победа со 2 или 3 гола :wink:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.887

Шпекулации,шпекулации...

За вечер мислам дека Ферги нема да тактизира со составот оти многу е значајна победата и ќе настапи со најдобриот состав ..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Редовна практика која ама ништо не значи... колку за споредба и Самир Насри тренираше на Олд Трафорд... и видете кај е сега.
Добро, ај кај водат сајт нели читаат информации и интервјуа од Роналдо кој кажа дека не заминува.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Денеска ни е најважниот меч во сезоната...Одиме на победа

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Подобро веќе и не ги постирајте глупостите за роналдо и така секој ден излегуваат нови шпекулаии, додека не видам на официјална ништо неверувам...

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Денеска не очекува инзвонредно важен натпревар ,кој иако е против релативно послаб противник - тѕреба да биде сфатен како големо финале за трофеј , бидејќи мислам дека ако вечерва прокнижиме 3 бода...наредниот викенд ќе имаме убава прилика да се “накисниме“ бидејќи ќе славиме шампиуонски трофеј!!!

Денес не треба никакво тактизирање , никакво чување - денес е потребен силен состав за сигурна победа !
Треба уште од прва минута да се нападне и да играме со двајца напаѓачи (најверојатно Руни и Тевез), а не Руни како крило а Бербатов да не го мрда газот од 16-никот на Виган.
Како што спомнав и порано за Виган нема да игра Киркланд, а неговото место се очекува да ја заземе Полит или Кингстон(неверојатен киксач).

Скорот на Манчестер против Виган:

League (inc PL): Wigan 0 wins, Man United 7, Draws 0
Prem: Wigan 0 wins, Man United 7, Draws 0

Се надевам дека овој рекорд ќе продолжи и по вечерашниот натпревар. Сигурни три бода и на еден чекор до титулата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Ајде вечер да победиме и после мирно да ги изиграме натпреварите против Арсенал и Хал..Мислам дека после многу лесно ќе освоиме 1 поен

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде со среќа вечер. 99% сум сигурен дека тепате (не за џабе ве имам и пишано). Тепајте си вечер, па после и да изгубите со Арсенал, бод сигурно земате од Хал шо значи титулата е ваша оваа година.
Ајде уште еднаш со среќа

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Со срека вечерва,сигурна сум во победа,ако победиме со Арсенал ке ни одговара и поен...напред Ѓаволи

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ајде со среќа вечер. 99% сум сигурен дека тепате (не за џабе ве имам и пишано). Тепајте си вечер, па после и да изгубите со Арсенал, бод сигурно земате од Хал шо значи титулата е ваша оваа година.
Ајде уште еднаш со среќа
Не не, бод земаме со Арсенал, вечерва тепаме. Титулата ја славиме на Емирати :))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom