Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Нема да можам да се уклучувам наредните неколку дена ради тестови.
Еве и специјално за ЃаволРулз
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2483813&postcount=14584

За натпреварот со Виган се надевам дека ќе тепаме за да е веќе земена титулата.Најверојатно ќе постапиме со изменета формација и главните играчи ќе бидат изоставени дека играме дома.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.887
Абе Мајкл Овен веке не го бива,готов е...постојано се повредува и тој,незнам колку пати беше стартер за Њукасл оваа сезона,ама повредите го уништија...се надевам дека сега кога ке се врака Харго од наредната сезона дека нема пак да се повредува зашто и тој ни е потребен.

Биди сигурен дека ке биде така мајсторе на голот

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=851b93a2-4899-41d7-b8dd-efb5ffbcc4a9&ln=3&typeBack=default

Тој е неверојатен играч,кој што го ценам најмногу ..

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Нешто поврзано за натпреварот против Виган:

Заки нема да игра поради повреда, а исто така и Киркланд, така да на голот треба да се очекува да брани Кингстон или Полит.
Доцен фитнес тест ќе ги очекува Фердинанд и Еванс. Доколку не бидат фит О’Шеј ќе игра како централен дефанзивец заедно со Видич.
Исто така во стартната постава се очекува да се појават Руни, Карик и Сколс.

На Манчестер Јунајтед му се потребни 4 бода за да ја освои титулата. Три бода од ЈЈБ и еден од натпреварот со Арсенал и еве го загаринтираното прво место во ПЛ.

Браун и Харгривс до крајот на сезоната нема да играат поради повреда.

Еве го составот кој ќе патува :
Ван Дер Сар, Фостер, Кушчак, Рафаел, О’Шеј, Невил, Фердинанд, Видич, Еванс, Евра, Роналдо, Нани, Карик, Сколс, Флечер, Андерсон, Парк, Гигс, Руни, Тевез, Бербатов, Македа.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Заслужува да настапи во финалето.
Се согласувам. А исто има и една статистика дека кога Парк игра во ЛШ, никогаш немаме загубено натпревар:helou:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Се согласувам. А исто има и една статистика дека кога Парк игра во ЛШ, никогаш немаме загубено натпревар:helou:

За се има прв пат. Онака само да ве предупредам...ајт позз:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За се има прв пат. Онака само да ве предупредам...ајт позз:helou:
Фала на предупредувањето:helou:
Ме радува што фановите на барса постојано ја посетуваат сранава, можеби се обидуваат да откријат нешто, да не прочитаат што тактика ќе им играме ама тешко, тактиката ќе ја видат на 27 на Олимпико:helou:

edit: каков гол од слободен даде Лјаиќ за Србија против Финска:vozbud:

N

navivacka

Гостин
Парк од секогаш бил од големо значење за клубот и не му дава за џабе Ферги шанса,има доверба во него и Парк му врака со одличните игри на теренот.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Фала на предупредувањето:helou:
Ме радува што фановите на барса постојано ја посетуваат сранава, можеби се обидуваат да откријат нешто, да не прочитаат што тактика ќе им играме ама тешко, тактиката ќе ја видат на 27 на Олимпико:helou:

edit: каков гол од слободен даде Лјаиќ за Србија против Финска:vozbud:

Пошто верувам дека ова се однесуваше на мене, да ти појаснам малце. Една и единствена причина зошто го посетувам фан клубот на Манчестер е тоа дека и јас сум фан на Манчестер но не повеќе од Барса. Си го почитувам многу клубот затоа и си ја посетувам странава. Зарем не може човек да се нашали малце????

Со тактикиве си смешен, озбилно. Ја знаеш тактиката на Манчестер??? Молим те не ја пишувај тука, ќе му кажам на Пеп, најсериозно. :pop:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Пошто верувам дека ова се однесуваше на мене, да ти појаснам малце. Една и единствена причина зошто го посетувам фан клубот на Манчестер е тоа дека и јас сум фан на Манчестер но не повеќе од Барса. Си го почитувам многу клубот затоа и си ја посетувам странава. Зарем не може човек да се нашали малце????

Со тактикиве си смешен, озбилно. Ја знаеш тактиката на Манчестер??? Молим те не ја пишувај тука, ќе му кажам на Пеп, најсериозно. :pop:
Значи на форумиве не може повеќе ни мајтап да направиш:tapp:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Абе колку и кој сака нека ја посетува овај фан клуб,ги разбирам секој сака да го поседи најдобриот клуб во светот,и тоа е тоа а тактиката ќе е види на 27 во првото полувреме ќе биде околу 2 до 3 нула за Манчестер односно за актуелниот и идниот шампион на европа .VIVA MANCHESTER UNITED

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Значи на форумиве не може повеќе ни мајтап да направиш:tapp:

Кој мајтап ти е тоа МЕ РАДУВА ШТО фановите на Барселона.. како да е забрането да се посетува страната до 27......:tapp: Мајтап, заебанции може да поминат со еден обичен одговор ќе те сфатам веруј ми.
Твојот текс ми делуваше многу потценувачки, циничен затоа таков одговор доби:smir: Ајт позз и мајтап со други да си праиш....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom