Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Бербатов е катастрофа, можеме да го фрлиме на Реал Мадрид, и така стално ги збираат ѓубрињата од нас.
Како што кажа Хелз пред малку, TEVEZ PLEASE DON'T GO!

Ти не се експонирај многу со моето дело...има Копирајтс :)
ДоН ЏеЛаТиМуС ® :helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.465
Еден ден сите ќе се уверат дека Берба е класа играч со огромен потенцијал и знаење, независно дали го сакаат или го нејќат...а тоа дека не им се дава шанса бла бла...па 62 меча сака да ги игра Тевез по ред? И да умре одма после...или ротација на сите играчи...малце мозок и јасно е зошто некој не игра, а некој игра, па после обратно, теее какви постови се изначитав, безвезе...
btw Честитки за Јунајтед, огромна победа остварена врз "граѓаните" и чекор понапред до титулата...

Long Live United

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еден ден сите ќе се уверат дека Берба е класа играч со огромен потенцијал и знаење, независно дали го сакаат или го нејќат...а тоа дека не им се дава шанса бла бла...па 62 меча сака да ги игра Тевез по ред? И да умре одма после...или ротација на сите играчи...малце мозок и јасно е зошто некој не игра, а некој игра, па после обратно, теее какви постови се изначитав, безвезе...
btw Честитки за Јунајтед, огромна победа остварена врз "граѓаните" и чекор понапред до титулата...

Long Live United
Двата гола денес беа заслуга на Берба, фаулот по кој Роналдо даде гол беше над Берба, а и одлично му асистираше на Тевез за вториот гол:toe:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Не знам што толку сите со лошо мислење за Бербатов...
Верувам дека следната сезона ќе ве демантира!
Бербатов е играч со голем потенцијал, знае како да се снајде во секој момент и како што рече Чомбе, двата голови на денешниот натпревар беа по негова заслуга до некаде...:smir:
TRUST IN BERBA! :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не знам што толку сите со лошо мислење за Бербатов...
Верувам дека следната сезона ќе ве демантира!
Бербатов е играч со голем потенцијал, знае како да се снајде во секој момент и како што рече Чомбе, двата голови на денешниот натпревар беа по негова заслуга до некаде...:smir:
TRUST IN BERBA! :)
И не знам колку забележуваат другите но Берба секогаш, како и денеска играше поповлечен од Тевез и Берба и тој им ги спремаше акциите, постојано беше околу центарот, а не како класичен напаѓач што значи дека Ферги го користи за поинакви цели:helou:

N

navivacka

Гостин
Нежната сестра на Роналдо, Катја пее за љубов

Во семејството Роналдо се кријат разни таленти. Кристијано можеби е еден од најдобрите светски фудбалери, но ниту неговата сестра Катја не заостанува: таа е позната португалска поп ѕвезда, пее за љубовта и до сега веќе издала три албуми.
Лилиана Катја Переира Сантос Авеиро, позната уште како Роналда, е постарата сестра на Кристијано. Родена е на островот Мадеира, како и нејзиниот брат, а имаат уште една сестра Елма и постар брат Хуго.
33-годишната Роналда својот прв студиски албум го издаде 2005 година - "Подготвена да те сакам", па потоа уште два албуми "Надеж" и "Тело и душа". Катја пее чувствителни романтични поп песни, а интересно е и тоа што е автор на навивачката химна за португалската фудбалска репрезентација за СП 2006 под називот 'Португал мундиал 2006'.
Една песна напишала и заедно со Кристијано, 'Виво на есперанца де те вер', која говори за тоа колку им недостасува таткото кој починал. Нејзиниот славен брат изразил желба заедно со Катја да сними заедничко ЦД еден ден.

:tv:

Ке го прават пејач

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Тевез: Заминувам од Манчестер Јунајтед! Напаѓачот на Манчестер Јунајтед Карлос Тевез шокантно најави дека по крајот на сезоната ќе го напушти Олд Трафорд.
Тевез се отвори, искрено проговори за својата ситуација на Олд Трафорд. Аргентинецот најави дека следната сезона нема да го носи дресот на Манчестер Јунајтед, и би сакал да се пресели во друг клуб од Премиер лигата.
"Многу сум тажен за ова, но најверојатно ќе кажам довидување, не мислам дека и следната сезона ќе го бидам фудбалер на Манчестер Јунајтед" - изјави Тевез.
"Направив се што можев но тие никогаш не ми доставија понуда за нов договор па ќе морам да заминам. Мислам дека следната сезона ќе играм во друг клуб".
"Немав третман како член од фамилија. Не се чуствував сакано. Се чуствувам лошо околу мојата ситуација, сакам, но многу, многу е тешко да останам тука".
"Фановите ме третираат како дел од една фамилија, но Јунајтед не ме почитува како фудбалер".
"Работите драматично се променија оваа сезона. Јас бев изоставен и покрај тоа што не играм лошо."
"Сер Алекс никогаш не ми даде објаснување но никогаш не го ни побарав тоа бидејќи не сум таков карактер".
"Јас го прифаќам тоа, но можеби Сер Алекс не го чуствува истото за мене. Можеби тој нема повеќе доверба во мене".
Тевез вели дека тој и неговата фамилија се адаптирале во Англија и не ја исклучува можноста за преселба во друг клуб.
"Не е точно дека мојата фамилија е несреќна во Англија. Не е точно дека сакам да ја напуштам Англија и да заминам во Шпанија".
"Мојата четири годишна ќерка Флоренсија учи англиски и мојата жена е многу среќна со животот во Англија".
"Сакаме да останеме. Сакам да играм во Англија бидејќи тоа е најдобрата лига во светот и одговара на мојот стил".
"Било кој тим да го одберам, дали Арсенал, Челзи, Манчестер Сити, Ливерпул или Евертон, сите тие се ривали на Манчестер Јунајтед".
"Би сакал да им се заблагодарам на фановите на Јунајтед за нивната подршка. Тие секогаш ќе имаат посебно место во моето срце".
"Доколку бев фан на Јунајтед немаше да сакам да ги видам моите фудбалери во друг дрес, но мислам дека тие ќе прифатат дека јас направив се што можев" - заврши Тевез.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова од која страна е извадено? Додека не го видам на главна, не верувам.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Поради манекенот БербатоФФФ,си оди златен играч од нашиот тим.Тевез,еден од моите миленици во тимот....денеска му ја затна муцката на ферги со одличниот настап...стварно штета што се изостава ваков играч,кој вреди многу,за да игра централен напаѓач(берба) кој никогаш не е кај шо му е местото,и е пренежен за во премиер лигата...:nenene:

Ова од која страна е извадено? Додека не го видам на главна, не верувам.
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a2cdc03c-6736-40a3-b19a-359e6eb07f56&ln=3&typeBack=Англија

Член од
4 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
3
А Роналдо дефинитивно останува?
Можда на крајот ќе си замине дека овој денеска го извади во 65 минути (мислам беше) =))) Не ми се верува каков плачко е.:pos2:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Јас мислам дека ова е масло на Ферги,тој не изненадува понекогаш,си трае и си праве,како што кажа Џену Грл не верувам ни јас додека не видам на официјалната страница...Роналдо претера можеби но сепак разбирам дека има огромна желба за играње на вакви дерби дуели а и влегува во потребната форма кога е најпотребно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уплаф, се` тоа океј со линкот, ама полека почнуваме да им стануваме опсесија ние како клуб на новинариве низ целиот свет, па многу глупости трескаат, така да во последно време не верувам на ништо освен ако не излезе од устата на фудбалерот со снимка како доказ.

А Роналдо дефинитивно останува?
Можда на крајот ќе си замине дека овој денеска го извади во 65 минути (мислам беше) =))) Не ми се верува каков плачко е.:pos2:

Значи вака сега. Се` уште си мал но ќе пробам да ти објаснам. Ти земаш пари да играш, сакаш да играш и сакаш да се докажеш колку вредиш, да дааваш голови. Играш натпревар, доаѓаш до 60 минута некаде и почнуваш да чувствуваш дека можеби можеш да направиш нешто повеќе, концентрацијата ти доаѓа на ниво и гледаш дека те вадат баш тогаш. Како би реагирал? Не е тоа македонски синдром, од типот „Вади ме да одморам“. Тоа се посебна класа светски спортисти чија основна цел е да бидат најдобри и да ги оправдаат парите што ги земаат.

Значи вакви постови на реплика на мене како активен спортист на волеј ми легнуваат, знам како размислуваат понекогаш спортистите, така да не се обидувај да ме разубедиш. Земи и ти занимавај се со спорт, биди репрезентативец и ќе видиш како поинаква философија ќе ти се створи во главчето.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
е штета ќе биде,ама да видиме ферги што ќе направи,доволно е искусен и знае шо прави...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom