Гладиус
notusually
- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 1.728
Леле, ајде ако не почекајте да се вратам дома после часови и да ви нацртам. На темава не треба филзофија која сите така вешто си ја споменувате. Јас не сакам да чујам одговор од некој кој појма си нема за што е темава, туку од некој кој навистина ја разбрал. И што дека има премногу луѓе со премногу различни размислувања? Тоа треба да значи дека секој од нив треба да дојде и да ми каже дали темава е ок или не. Ако сите си имаат некој си вид на размислување нека повелат и нека го произнесат размислувањето во врска со темава.Кога се регистрирав немаше таков закон дека морам да дебитирам на темите. Сфати дека премногу луѓе има со премногу различни размислувања за тоа како функционира форумов и како да дискутираат на него. Не очекувај сите теми да бидат филозофски. Има такви теми и на нив дискутираат членови кои сакаат да “филозофираат“ во тој стил. Неможеш да очекуваш од сите тоа.
Е сега, тоа што јас си имам мој став во однос на ова не ми забранува да го потегнам тоа прашање и тука на форумов.
И дечко, не филозофирам јас. А кажи ми што се прави на темите, ако не се дебатира?