Ѓорге Иванов со доверба од 2,9%

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Епа прогнозираме де нели.

Мене се ми се чини дека Гвујо ќе го искористи Иванов како топовско месо во решавањето на спорот со грција.
мене ми се чини дека ако нешто такво се деси ..
дека лошо им се пишува и на Груевски и на Иванов ....:toe:
ќе бидат казнети од народот ...
а и не верувам дека ќе успее на било кого да го заебат народот со некој глупо поставен референдум во кој било која опција е заебана ...
сепак ако се деси ...

R

RAYTHEON23

Гостин
мене ми се чини дека ако нешто такво се деси ..
дека лошо им се пишува и на Груевски и на Иванов ....:toe:
ќе бидат казнети од народот ...
а и не верувам дека ќе успее на било кого да го заебат народот со некој глупо поставен референдум во кој било која опција е заебана ...
сепак ако се деси ...
да го спомни и референдумот гвујо...наводно морало да се спроведе...но со самиот референдум ке потврдиме дека не знаеме кои сме и што сме...треба цврст став и пред гејците никакво попуштање им дадовме прст сега сакаат дланка....ццццц

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
интересно..па гвујо се отепа објаснувајки.........
За Гвујо нема ништо посвето од неговиот рејтинг. Он е подготвен сите околу него (со се' Македонскиот народ) да ги жртвува, само неговата популарност да не доживее позначајна турбуленција.
За Иванов да не збориме.
Јадниот несмее без дозвола на менторот да исусти ни една проста реченица.
Ситуацијата во наредните година/две ќе биде Рипли....веруј.

R

RAYTHEON23

Гостин
За Гвујо нема ништо посвето од неговиот рејтинг. Он е подготвен сите околу него (со се' Македонскиот народ) да ги жртвува, само неговата популарност да не доживее позначајна турбуленција.
За Иванов да не збориме.
ако гледаме факти владата направи позитивни но и негативни чекори..позитивни им беа одредени закони а негативни кампањите и мудростите...на пример александар ако се предомислел....

суштината МИ Е дека нема или во пракса изостануваат реалните ефекти од владинава политика значи пак сиромаштија невработеност...а сега и човек-нечовек за П на РМ

ако оди по стапките на гвујо...тогаш тешко на горге-он е посебна институција и нема што да спроведува партиска политика-сега е преседник на сите нас:toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
да го спомни и референдумот гвујо...наводно морало да се спроведе...но со самиот референдум ке потврдиме дека не знаеме кои сме и што сме...треба цврст став и пред гејците никакво попуштање им дадовме прст сега сакаат дланка....ццццц
самата Бркојани неќна на промоцијата на тоа пропагандната книга со татарите кажа дека гејлада имала цел ... и не мрдале од таа цел ...
незнам шо фазла треба да се разговара на таа тема ...
сметам дека Груевски со тие изјави за референдум им укажува на ЕУ дека ете народот ќе каже ... но исто сметам дека и тој смета дека народот нема да се предаде така лесно и да ја издае својата историја ...

лошо е шо имаме многу материјалисти у државава и многу предавници кои ги заболе за државата и својата историја (Марсовка пример)
Напишано од marsovka
знаеш што треба да ти цртам мене к*рот ме боли за тоа што умрел некој у далечно време ,јас не ги ебам 2% моите (не заслужиле) он мене ми сере за некои што не ги ни знам или иам читано
подалеку од радиусот на мојот гз не глеам тачка јасно!!

а додуша да бидам најискрена не ми менува нешто во животот ако ми пишува во пасошот фиром или долнодупени или македонија ...........

а у курац наместо овде да останувам (додуша кого лажам пак ќе сакам да си одам)

дека крајот на светот ќе дојде ако името се смени

да драги мои крајот на светот ќе дојде и ние како луѓе ќе прекинеме да дишеме
загреови се овие луѓе ... ги жалам ...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
За Иванов да не збориме.
Изгледа ти си зачленет во ВМРО или Грујо и Ѓорге ти се браќа па знаеш што како ќе биде. Нели научивте веќе еднаш дека во политиката ништо однапред не се знае.

R

RAYTHEON23

Гостин
самата Бркојани неќна на промоцијата на тоа пропагандната книга со татарите кажа дека гејлада имала цел ... и не мрдале од таа цел ...
сметам дека Груевски со тие изјави за референдум им укажува на ЕУ дека ете народот ќе каже ... но исто сметам дека и тој смета дека народот нема да се предаде така лесно и да ја издае својата историја ...

лошо е шо имаме многу материјалисти у државава и многу предавници кои ги заболе за државата и својата историја (Марсовка пример)

ние македонците патиме од нашите соседи кои се кријат под слоганот брака...а предавници имало и ке има...гледам дека марсовка не разбрала дека менувањето на идентитетот и името најверојатно ке заврши со уништување на нашата култура стара илјадници години,,мислам нашето опчтество ке деградира.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
суштината МИ Е дека нема или во пракса изостануваат реалните ефекти од владинава политика значи пак сиромаштија невработеност...а сега и човек-нечовек за П на РМ
Тоа се случува кога секоја одлука се заснова врз база на дневно-политичка математика.
Изгледа ти си зачленет во ВМРО или Грујо и Ѓорге ти се браќа па знаеш што како ќе биде. Нели научивте веќе еднаш дека во политиката ништо однапред не се знае.
Токму за ова и пишувам. Да поставам сега една анкета која ќе гласи, дали Груевски ќе го промени името, со сигурност тврдам дека над 90% од резултатот ќе гласи не.

Напротив, јас мислам дека Гвујо ќе биде оној кој ќе го промени името, а за ова постапка ќе ги накодоши и ќе го впере прстот кон сите, само кон него не.
Не случајно Ѓоле беше претседателски кандидат на ДПМНЕ.
Не случајно Ѓоле е претседател.
Не случајно има 2,9 посто рејтинг.

M

marsovka

Гостин

уствари колку пати ќе пастираш мој пост?

Хеј барем сум искрена ,уствари таквите ко вас ми се превртува стомакот кои отупеа со прашањето за името додека наши сограѓани гладуваат или се принудени да заминат ради егзистенцијални прашања кои треба да бидат на насловните страни а не некое име кое и онака сите знаеме дека ќе заврши шитнато по разни изговори

сеа сакате да се самозалажуваме самите себе или да седнеме и да видиме што можеме да направиме најдобро сета таа ситуација?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Напротив, јас мислам дека Гвујо ќе биде оној кој ќе го промени името, а за ова постапка ќе ги накодоши и ќе го впере прстот кон сите, само кон него не.
али сето тоа се само претпоставки ...

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Тоа се случува кога секоја одлука се заснова врз база на дневно-политичка математика.
Токму за ова и пишувам. Да поставам сега една анкета која ќе гласи, дали Груевски ќе го промени името, со сигурност тврдам дека над 90% од резултатот ќе гласи не.

Па не мислиш ли дека ако Грујо сакаше да го смени имато досега немаше да го направи тоа? Во ред е тоа што велите дека можеби Грујо во никој случај не сака да му падне рејтингот, но сепак нема тој вечно да биде премиер на оваа држава ќе дојде ден народот ќе го смени и него. Политичарите добиваат мандат од народот и народот може да им го земе. Јас мислам дека СДСМ се тие што сакаат да се смени името и да беа на власт ќе го направеа тоа. Нели на изборите сега за претседател Фрчко на секој митинг збореше дека доколку тој стане претседател Македонија до Септември ќе влезе во НАТО и ЕУ? Како е можно тоа? Па ќе го сменат името во Северна Македонија и готово ете ти ги после и НАТО и ЕУ.:toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Базирани на реално согледување.

Мали ако те мачи нешто, слободно пиши ми на профил или п.п.
Не се стегај.
сепак неможеш да речеш дека е единствена опција/претпоставка ....

мислиш Груевски не е свесен дека ќе го прочитаат како буквар ако тоа го направи?

еве јас и многу како мене кои му ја даваат подршката сме свесни дека ако дојде до таков предлог нема шанси да помине ...

Kajgana Shop

На врв Bottom